من معلمم یه خواستگار دارم که پسر عموی بابامه شغلش آزاده و در واقع کار مشخصی نداره تو روستا زندگی میکنن تحصیلاتشم دیپلمه ولی خوب بخاطر محل خدمتم میاد شهرمون بچه ی آخر خانوادست اخلاقش خودم شناخت ندارم ولی خونوادش میگن پسر خوبیه شما جای من باشید قبول می کنین؟
دیگه شماره ای ندارم باهاش بیام نی نی سایت پنجاهمین کاربریمه
خیلی خیلی خیلی بیشتر نسبت بهش شناخت پیدا کن، تا اطمینان کامل از اخلاق و شغلش پیدا نکردی کاری نکن. اینکه کار مشخصی ندارند خیلی ریسک بزرگی برای شماست. ایشالله طرف شما اینطوری نیست ولی هستن کسایی که پسرشون خیلی اهل کار نیست، میرم براش زن شاغل میگیرن که اون خانوم زندگی رو بچرخونه، حواستو خیلی جمع کن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همین که کار مشخصی نداره خودش یه دلیله .و مهم اینه شما تایید کنی پسر خوبی هست نه خانوادش. اگه تصمیم گرفتی باهاش ازدواج کنی چند مدت با خودش و خانوادش رفت و آمد داشته باش تا اخلاقش دستت بیاد مثل الان من گرفتار نشی
مشخصه که به دلت نشسته دنبال یه تاییدیه کوچیک میگردی که اوکی بدی
ولی منی که کیلومترها ازت دور هستم بهت میگم داری با دست خودت میری تو چاه وگرنه پسری که نه خونه داره نه کار ثابت اصلا شرایط ازدواج نداره که پیش قدم شده اومده خواستگاری
الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .