2777
2789
عنوان

لطفا خانما بیایین راهنماییم کنید که این وصلتو قبول کنم 🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 64 پست
مردایی هستن که بخاطر حقوق دختر میان خواستگاری حتما قبلش مطمعن شو خسیس نباشه

مامانش میگن هست ولی خوب بی تاثیر نیست حقوق منم ولی بهش گفتم خودتم باید کار کنی با ۱۰ تمن ک نمیشه زندگی رو به سز برد 

دیگه شماره ای ندارم باهاش بیام نی نی سایت پنجاهمین کاربریمه

خیلی خیلی خیلی بیشتر نسبت بهش شناخت پیدا کن، تا اطمینان کامل از اخلاق و شغلش پیدا نکردی کاری نکن. اینکه کار مشخصی ندارند خیلی ریسک بزرگی برای شماست. ایشالله طرف شما اینطوری نیست ولی هستن کسایی که پسرشون خیلی اهل کار نیست، میرم براش زن شاغل میگیرن که اون خانوم زندگی رو بچرخونه، حواستو خیلی جمع کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه دلیلشو بگید ؟

همین که کار مشخصی نداره خودش یه دلیله .و مهم اینه شما تایید کنی پسر خوبی هست نه خانوادش. اگه تصمیم گرفتی باهاش ازدواج کنی  چند مدت با خودش و خانوادش رفت و آمد داشته باش تا اخلاقش دستت بیاد  مثل الان من گرفتار نشی

ما در به در واسه داییم که مهندس برقه و شاغلم هست توی اداره برق با کار رسمی دنبال معلمیم پیدا نمیشه. ...

۲۳ سالمه نمی دونم خودمم کلی سردرگمم 

همین که کار مشخصی نداره خودش یه دلیله .و مهم اینه شما تایید کنی پسر خوبی هست نه خانوادش. اگه تصمیم گ ...

نمیشه ما برای رفت و امدم باید عقد باشیم منم دانشجو معلمم دانشگام دوره 

مامانش میگن هست ولی خوب بی تاثیر نیست حقوق منم ولی بهش گفتم خودتم باید کار کنی با ۱۰ تمن ک نمیشه زند ...

مامانش میگه خسیسه؟ وا دیگه چی؟ یعنی تو می هوای خرج خونواده رو بدی؟ دقیقا هدفت از ازدواج باهاش چیه؟؟!!

وضع مالیش چطوره

راستش زیادم بگم خیلی خوبه نیس یه ماشین پراید داره پسز آخر خانوادست دام دارن تو روستاشون 

نمیشه ما برای رفت و امدم باید عقد باشیم منم دانشجو معلمم دانشگام دوره 

پس در هر صورت عجله نکن تا اخلاقش دستت بیاد با هر راهی امتحانش کن .اصلا چرا صبر نمیکنی با همکاری خودت ازدواج کنی 

پس در هر صورت عجله نکن تا اخلاقش دستت بیاد با هر راهی امتحانش کن .اصلا چرا صبر نمیکنی با همکاری خودت ...

آخه معمولا معلما نمیان زن معلم بگیرن منم خانواده خیلی پولدار نیستن بگم بازم شرایط بهتر برام ایجاد میشه 😔

مشخصه که به دلت نشسته دنبال یه تاییدیه کوچیک میگردی که اوکی بدی 

ولی منی که کیلومترها ازت دور هستم بهت میگم داری با دست خودت میری تو چاه وگرنه پسری که نه خونه داره نه کار ثابت اصلا شرایط ازدواج نداره که پیش قدم شده اومده خواستگاری

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .