2777
2789
عنوان

شنیدین ایران دچار افت تحصیلی شده💔

660 بازدید | 41 پست

از سال ۹۸تا ۱۴۰۲دچار افت شدیم

میانگین معدل دانش اموزان در سال ۹۸در رشته تجربی۱۳.۷۷بود که در ۱۴۰۲به ۱۱.۲۳رسیده

ریاضی در سال ۹۸.  ۱۳.۲۸بود که ۱۴۰۲شد ۱۰/۷۹

انسانی در ۹۸.  ۱۰/۷۶بود که شد ۸/۷۵

و معارف ۱۲/۸۸که شد۱۰/۵۶

💔💔

کوردم

خوده من پارسال ۴ تا تجدید شدم با رشته انسانی/:

حالا من خوب بودم یکی تو کلاسمون ۸ تا 

یکی ۶ تا

کلا مدرسمون افتاده بود

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل انقلاب عمه پدرم با شش کلاس سواد معلم شدن

حالا بچه کلاس ششمی هیچی حالیش نیست

دکتر خدا دوست و سمیعی و حسابی هم که جای خود🥺

هر کی با گذر زمان پیشرفت میکنه ما پسرفت

بهشت همینجاست میان قلب های مهربان،دست های بخشنده و چشم های پاک❤

به خاطر اینکه سطح امتحان نهایی رو بالا بردن 

هر دانش اموزی نمیتونست جواب بده و پاس بشه

درسهای عمومی مثل دینی با سالهای قبل خیلی متفاوت بود

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی   که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                  بزرگترین خیانتی که انسان میتواند به خود بکند، ترس از این است که حالا دیگران درباره من چه فکری میکنند؟! ‌                        Tom Odell_another love💜🎧 
مگه درس مهمه

مهم نیست؟!

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی   که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                  بزرگترین خیانتی که انسان میتواند به خود بکند، ترس از این است که حالا دیگران درباره من چه فکری میکنند؟! ‌                        Tom Odell_another love💜🎧 
به خاطر اینکه سطح امتحان نهایی رو بالا بردن  هر دانش اموزی نمیتونست جواب بده و پاس بشه درسهای ...

اره بخدا امروز ما به امتحان زبان دادیم از صد تا کنکور بدتر بود ۴ صفحه بود تموم اونایی که زبانم میرفتن قیافه هاشون زرد بود از بی حوابی 

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم