2777
2789
عنوان

شنیدین ایران دچار افت تحصیلی شده💔

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 41 پست
بنظر من واقعا این گوشی و کامپیوتر و اینا از همون زمان بارداری تا خود بچه روی هوش و مغزشون تاثیر داره ...

نمی دونم کی بود گفته بود معلم کلاس اولمون روز اول همه حروف رو پای تخته نوشت!!! مربوط به خیلی قدیمهاست البته

وای کرونا که کل دانش اموزا و کنکوریای بدبخت رو زمین زد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻 ...

من خودم پارسال ترمیمی بودم یعنی یدونه از نمونه سوالای سالهای قبل تو امتحانات نبود سالهای قبل سوالات پر تکرار و کلیدی کتابارو اورده بودن امسال رفته بودن از جاهای عجیب غریب کتاب که واقعا فاقد اهمیت بود سوال داده بودن  واسه کتاب فارسی انسانی که اون همه حجمشه یروز وقت داده بودن بابا دانش اموز بدبخت یسره ام میخواست بخونه نمیرسوند

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلن دختر حاهر من کنکوری بود بعد بیشتر دوستاشم من میشناسم ازش پرسیدم کیا امسال رفتن دانشگاه ....فقط ...

اصلا از بعد کرونا همه چی تغییر کرد

کرونا همه دانش اموزا و کنکوریا رو بدبخت کرد...

پیامداش هنوزم هست🤦🏻‍♀️

دلم حداقل به دانش اموزای کشورم خوش بود.میگفتم حداقل هرچی از بقیه کشورا عقب باشیم ولی سطح دانش اموزامون از نظر درسی خیلی بالاتره...الان دقیقا شدن عین دانش اموزای خارج🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
بنظرم انگیزه بین دانش اموزای درسخون هنوزم تغییر نکرده...چه بسا من میبینم دانش اموزای الان که هدف دار ...

ک یه چیز دیگ ازدواجه من یادمه تو زمان ما توکل  دبیرستان یدونه دختر عقد یا شوهردار نمی دیدی اصن عجیب و عیب بود ولی الان اکثر سال اخریا متاهلن .....اصن باورش سخته

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
ک یه چیز دیگ ازدواجه من یادمه تو زمان ما توکل  دبیرستان یدونه دختر عقد یا شوهردار نمی دیدی اصن ...

افرین دقیقا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
من خودم پارسال ترمیمی بودم یعنی یدونه از نمونه سوالای سالهای قبل تو امتحانات نبود سالهای قبل سوالات ...

کنکور کم بود، گرفتن دیپلمم شده بدبختی برای دانش اموزا🤦🏻‍♀️

کنکور کم بود، گرفتن دیپلمم شده بدبختی برای دانش اموزا🤦🏻‍♀️

دقیقا قبلا دانش اموزا دو دسته بودن کسایی که کنکوری بودن و کسایی که خب نبودن سطح سوالا جوری بود که هر دو دسته میتونستن ب راحتی نمره بیارن حداقل همون دیپلمو بگیرن  کنکوریام که خب سر جلسه کنکور جبران میکردن حالا امسال چیکار کردن اوردن سطح سوالارو با سوالات کنکور چه بسا سختر یکی کردن نتیجش چیشد یعالمه دانش اموز که حتی نتونستن دیپلم بگیرن چه برسه ب ادامه این وسط فقط ظلم ب کسایی شد که هدفشون گرفتن دیپلم بود با نمرات افتضاحو داغون  این نمره دیپلم کسی که امسال امتحان داد قابل مقایسه  نیست با کسی که سال ۹۸ امتحان داده  واقعا ظلم شد امسال در حق دانش اموزا

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
بخاطر اینکه در اون سطحی که تدریس میشه امتحان گرفته نمیشه  تدریس ها افتضاح و امتحان به شدت سخت ...

من سال ۸۷ اینا دبیرستان بودم خدایی معلممان اکثریت از جون و دل مایه میذاشتن منم درسام خوب بود دوست داشتم واقعا درس خوندنو

چرا

چون مردم عزت و احترام بیشتری برای یه فرد تحصیل کرده قائل هستن(کاری به درستی یا غلطی این موضوع ندارم ولی یه حقیقته)

و اینکه خب وقتی تحصیلات داشته باشی نشون میده سطح سوادت بالا هست.بقیه حساب دیگه ای روت باز میکنن.اعتماد به نفست میره بالا...چی بهتر از این؟

حتی برای ازدواجم کیسای بهتری داری...