2777
2789
عنوان

همسایمون زنگ زده به صاحب خونه برای دعوای ما

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 21 پست

بگو خوب خجالت بکش که اینقدر بد اخلاقی الان اونا فهمیدن ما دعوا کردیم من با چه رویی نگاهشون کنم 

چقدر با ترحم نگاهم کنن یا به دوستا آشناهاشون درباره ما بگن

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مطالب داشتم برات میفرستم ان شاالله به دردت بخوره گلم 

برات صلوات فرستادم ان شاالله به حق امام حسین  زندگی خوب و شادی داشته باشی و عاقبت بخیر باشی ...

گلم قشنگ بشین فکر کن اگه مرد خوبیه ..‌ اگه میدونی میتونی تغییرش بدی بهتر بشه.. و بعدا مرد بهتری ازین سرراهت قرار نمیگیره ... تلاشتوبکن تا زندگیتو بخاطرخودت تغیر بدی وبهتر کنی شما خیلی با ارزش هستین خیلی محترم عزیز هستین حق و لیاقت یه زندگی خوب رو داری .. پس تلاش کن بسازی ... باید سیاست زنونه یاد بگیری باید تجربه کسب کنی چه جوری ؟با مطالعه ... باید یاد بگیری موقع عصبانیت چه جوری حرف بزنی تا شوهرتو بیشتر عصبی نکنی

مطالب همسر داری بخون تا بلد باشی ... نه بخوای تو زندگی خودت تجربه کسب کنی که اینجوری زیاد جالب نیست ...

گلم تو باید مدیریت کنی ... مشکلات زندگی همش از بی تجربی و ناپختگی هست... شوهرمن اینقدر خوب بود خودم خرابش کردم چون بلد نبودم ... نمیدونستم چیو کی بگم یا چه جوری بگم...کلی تلاش کردم الان خوب شده ولی مثل اولش نشد ... اصلا به همدیگه حتی به شوخی فوش ندین ... الکی نزنید همو ❌️

احترامشو حتما همیشه نگه دار اصلا تو جم خیلی هم عصبانی شدی صداتو بالا نبر رو شوهرت ... اگه دوست داری مثل ملکه زندگی کنی باید شوهرت جایگاه پادشاه بشینه

.من کسی میشناسم اینقدر اخلاق بدی داشت همه میگفتن کی به این زن میده .... ولی زن گرفت توی نامزدی جواب تلفون خانمشو نمی‌داد.. خانمش زنگ میزد خونشون میگفت بگین نیست ... مادر پسره غصه می‌خورد این چرا اینجوری میکنه با دختر مردم ... بعد عقد کم کم شد موم تو دست خانمش ... اون آقای بد اخلاق بعد این همه سال حتی کسی ندیده اینا صداشون روهم بالا بره چه برسه به دعوا ... خانمش یادش داده احترام بزاره ... مستقیم ازش نخواسته ها همه کاراشو با سیاست و غیر مستقیم میخواد از شوهرش ...

مامان پسره میگفت پسرم خسته کوفته میره خونه باز باید بچه داری کنه.. میگه خانمم بچه خسته کرده برو استراحت کن من نگه میدارم.. پوشک بچه عوض میکنه غذاشو میده... حمام دستشویی باواکتس میشوره چون بوش خانمشو اذیت میکنه 😄 خانمش اوز اول ازین مطالب همسر داری میخوند و... مطالب تاپیک اینارو بخون کمکت میکنه

@دختر_گرانبها   

@nation_of_love

@گلبوته__خانوم 

مطالب همسر داری و وویس مشاور خانواده ها مثل کلید مرد از دکتر حبشی و معصومه حاتمی گوش کن ..

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
این مطالب داشتم برات میفرستم ان شاالله به دردت بخوره گلم  برات صلوات فرستادم ان شاالله ب ...

هرروزم آیت الکرسی و چهار قل بخون به نیت حفظ شر از زندگی و همسرت

یا وَدود ۱۰۰۱ بار بخون به قند یا خرما یا چیز شیرین بخون بده شوهرت دلش نرم بشه

بسم الله الرحمن الرحیم رو ۷۶۸مرتبه به آب بخواند تا بنوشد
یا 🎀

جهت محبت آیه ۳۱سوره رعد برخرما بخواند جهت محبت

سوره طلاق برای آشتی خوبه

سوره یاسین و نساءمن خودم به نیت حفظ زندگی مشترکم میخوندم

و افزایش محبت زن و شوهر

یکی بهم گفته بود.. خیلی تاثیردر حین طبخ غذا آیه 35سوره نور (الله نورالسموات والارض) تا (کل شیی علیم) بخونید

هم غذاخیلی خوشمزه میشه هم محبت بین افراد خانواده زیاد میشه هم نورانیت دل میاره هم اخلاق خانواده بیشتر میشه!!!!

35_اللّهُ نُورُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ کَمِشْکاة فِیها مِصْباحٌ الْمِصْباحُ فِی زُجاجَة الزُّجاجَةُ کَأَنَّها کَوْکَبٌ دُرِّیٌّ یُوقَدُ مِنْ شَجَرَة مُبارَکَة زَیْتُونَة لا شَرْقِیَّة وَ لا غَرْبِیَّة یَکادُ زَیْتُها یُضِیءُ وَ لَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نارٌ نُورٌ عَلى نُور یَهْدِی اللّهُ لِنُورِهِ مَنْ یَشاءُ وَ یَضْرِبُ اللّهُ الْأَمْثالَ لِلنّاسِ وَ اللّهُ بِکُلِّ شَیْء عَلِیمٌ

موقع غذا درست کردن همیشه سوره ولعصر میخونم

سوره ولعصر صبوری میاره

هرروزم آیت الکرسی و چهار قل بخون به نیت حفظ شر از زندگی و همسرت یا وَدود ۱۰۰۱ بار بخون به قند یا ...

دعایی ک توزندگیم معجزه کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!🎉🎊✅✅😍

ی روز تاپیک زدم شوهرم بهم اهمیت نمیده وهمیشه دعوا داریم و ی روز خوش نداریم😢😔😓

ی خانمی گفتن اب متبرک درست کن بده بخوره از این رو به اون رومیشه 😍😄

دوتا سوره قرآن هست دعا نویسی نیست ها ❌❌

سوره مزمل رو سه بار باید بخونی تو اب فوت کنی بعد سوره یس روبخونی هفتا مبین داره به هرمبین ک رسیدی تو اب فوت کنی همین .بعد با آب شربت یا چایی درست کنی بدی بخوره.تا۴۰روز.

کمتراز بیست روزه اینکارو میکنم اخلاقاش زمین تااسمون فرق کرده راه به راه میره و میاد قربون صدقم میره قرار بود بقل دست خونه مادرشوهره خونه بسازه جنگ و دعوا داشتیم من میگفتم نمیام اونجا شوهرم میگفت اگه نمیای هرری خونه بابات اما الان میگه میخام بفروشمش هرجا تو بگی خونه بگیریم دوماه بود میگفتم کفش ندارم کفش بگیر لج میکرد میگف ن کفشات نوعه خلاصه دیشب بااین ک پول نداره طفلک گفتم گوشیم داره خراب میشه گفت بزا میخام واست ایفون بگیرم ینی داشتم شاخ درمیوردم اصلا قبلا به فکر من نبود.همش قبلا دنبال دعوا بود دعوا کنه اصلنممممممم نمیومد منت کشی من باید میرفتم یا اخر کار به بزرگترامیرسید ک اشتیمون بدن الان کاری نمیکنه ک ناراحت بشم ولی چند بار امتحانش کردم الکی قهر کردم دیدم اومد منت کشی .قبلا مادرش پرش میکرد میومد توخونه اعصاب خوردکنی داشتیم و اصلا نمیخام بعضی چیزا رو بگم یادم ک میاد بهم میریزم .ولی الان اصلا به حرفشون گوش نمیده

قبلا به مامان بابام محل نمیزاشت الان دقیقا برعکس قبل شده .خداروشکر

هرکی احساس میکنه مشکل دارن باهمسرش این دوتا سوره معجزه میکنه شککککککک نکنین

ما ادما خدا راه حل همه مشکلامونو تو قران برامون اورده اما واس راه حل دنبال چیزای دیگه میریم  .هرکی اینکارو کردو جواب گرفت واسم دعا کنه گفتم تجربمو بگم بدرد بقیه شاید بخوره هفته پیش این پستو گذاشتم هنوز دارن خانوما پیام میدن....نمیخام پر بازدید بشه فقط قصدم خیره ک اگ یکی مشکل منو داره زندگیش خوب شه چون خیلی سختی کشیدم میگم

40روز پشت سر هم

طرف صب یا بین الطلوعین باش بهتره

یا بعد از نماز صب

نتونستی هیچ فرقی نداره

هر وقت دلت خواس بخون

فوت کن تو اب بده همسرت دوتاتون بخورین

بعده 40روز هم بازم خووت عادت میکنی  ک بخونی

دعایی ک توزندگیم معجزه کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!🎉🎊✅✅😍 ی روز تاپیک زدم شوهرم بهم اهمیت نمیده وهمیشه دع ...

اگر زن و شوهر یا یکی از آنها به تنهایی و به نیت پایدار شدن محبت سوره مزمل را هفته ای یک بار بعد از نماز صبح قرائت کند بسیار خوب است و هرگز لجبازی ، قهر یا کدورتی در زندگی آنها راه پیدا نخواهد کرد. روز قرائت سوره مزمل برای افزایش محبت بین زن وشوهر بهتر است روز چهارشنبه باشد .توجه داشته باشید مانند پیش نیاز های دستور العمل دعای قوی اشتی زن و شوهر قرائت نماز های پنج گانه از هفت روز قبل حتماً رعایت شود. (نگاه کنید به سوره ای برای بازگشت معشوق)

« بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . یَا أَیُّهَا الْمُزَّمِّلُ ﴿١﴾ قُمِ اللَّیْلَ إِلا قَلِیلا ﴿٢﴾ نِصْفَهُ أَوِ انْقُصْ مِنْهُ قَلِیلا ﴿٣﴾ أَوْ زِدْ عَلَیْهِ وَرَتِّلِ الْقُرْآنَ تَرْتِیلا ﴿٤﴾ إِنَّا سَنُلْقِی عَلَیْکَ قَوْلا ثَقِیلا ﴿٥﴾ إِنَّ نَاشِئَةَ اللَّیْلِ هِیَ أَشَدُّ وَطْئًا وَأَقْوَمُ قِیلا ﴿٦﴾ إِنَّ لَکَ فِی اَلنَّهَارِ سَبْحًا طَوِیلا ﴿٧﴾ وَاذْکُرِ اسْمَ رَبِّکَ وَتَبَتَّلْ إِلَیْهِ تَبْتِیلا ﴿٨﴾ رَبُّ الْمَشْرِقِ وَالْمَغْرِبِ لا إِلَهَ إِلا هُوَ فَاتَّخِذْهُ وَکِیلا ﴿٩﴾ وَاصْبِرْ عَلَى مَا یَقُولُونَ وَاهْجُرْهُمْ هَجْرًا جَمِیلا ﴿١٠﴾ وَذَرْنِی وَالْمُکَذِّبِینَ أُولِی النَّعْمَةِ وَمَهِّلْهُمْ قَلِیلا ﴿١١﴾ إِنَّ لَدَیْنَا أَنْکَالا وَجَحِیمًا ﴿١٢﴾ وَطَعَامًا ذَا غُصَّةٍ وَعَذَابًا أَلِیمًا ﴿١٣﴾ یَوْمَ تَرْجُفُ الأرْضُ وَالْجِبَالُ وَکَانَتِ الْجِبَالُ کَثِیبًا مَهِیلا ﴿١٤﴾ إِنَّا أَرْسَلْنَا إِلَیْکُمْ رَسُولا شَاهِدًا عَلَیْکُمْ کَمَا أَرْسَلْنَا إِلَى فِرْعَوْنَ رَسُولا ﴿١٥﴾ فَعَصَى فِرْعَوْنُ الرَّسُولَ فَأَخَذْنَاهُ أَخْذًا وَبِیلا ﴿١٦﴾ فَکَیْفَ تَتَّقُونَ إِنْ کَفَرْتُمْ یَوْمًا یَجْعَلُ الْوِلْدَانَ شِیبًا ﴿١٧﴾ السَّمَاءُ مُنْفَطِرٌ بِهِ کَانَ وَعْدُهُ مَفْعُولا ﴿١٨﴾ إِنَّ هَذِهِ تَذْکِرَةٌ فَمَنْ شَاءَ اتَّخَذَ إِلَى رَبِّهِ سَبِیلا ﴿١٩﴾ إِنَّ رَبَّکَ یَعْلَمُ أَنَّکَ تَقُومُ أَدْنَى مِنْ ثُلُثَیِ اللَّیْلِ وَنِصْفَهُ وَثُلُثَهُ وَطَائِفَةٌ مِنَ الَّذِینَ مَعَکَ وَاللَّهُ یُقَدِّرُ اللَّیْلَ وَالنَّهَارَ عَلِمَ أَنْ لَنْ تُحْصُوهُ فَتَابَ عَلَیْکُمْ فَاقْرَءُوا مَا تَیَسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ عَلِمَ أَنْ سَیَکُونُ مِنْکُمْ مَرْضَى وَآخَرُونَ یَضْرِبُونَ فِی الأرْضِ یَبْتَغُونَ مِنْ فَضْلِ اللَّهِ وَآخَرُونَ یُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ فَاقْرَءُوا مَا تَیَسَّرَ مِنْهُ وَأَقِیمُوا الصَّلاةَ وَآتُوا الزَّکَاةَ وَأَقْرِضُوا اللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا وَمَا تُقَدِّمُوا لأنْفُسِکُمْ مِنْ خَیْرٍ تَجِدُوهُ عِنْدَ اللَّهِ هُوَ خَیْرًا وَأَعْظَمَ أَجْرًا وَاسْتَغْفِرُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِیمٌ ﴿٢٠﴾ »

اگر زن و شوهر یا یکی از آنها به تنهایی و به نیت پایدار شدن محبت سوره مزمل را هفته ای یک بار بعد از ن ...

زندگی مشترک چه چیزی رو راجب مردا بهتون یاد داد؟

نباید پیش همسرت بد خونوادشو بگی، خودتو باید هوادار خونوادش نشون بدی پیش همسرت، بدشون رو نگی، ولی وقتی خونوادش حرفی بت زدن درجا جوابشون رو محترمانه وقتی همسرت نیس بده نزار توی دلت بمونه

فقط سعی کن احترامشو نگه داری شوهرتو خوردش نکن ک راه برگشت نداره مردا  برعکس ما انعطاف کمتری دارن و ممکنه برای تغییر اخلاقشون کلی جون بکنی ولی بازهم خوب نشه ...

وقتی از سرکار میان یک ساعت بهش کلا کاری نداشته باشین بجز پذیراییی

2 به استقبال همسرتون برین

3 از خواسته هاتون نزنید برای پس انداز (ولخرجی منون)

4 مدیریت مالی خونه رو به عهده نگیرین

5 شب تنها نمونید بگین میترسم از تاریکی هوا

6 کارای مردونه رو یاد بگیرین اما انجام ندین

7 قد ی نخود هم شده پس انداز منخفی داشته باشین

8 درامدتون تو خونه خرج نکنید خونه و ماشین و این چیزای بخرین و برای استفاده خانواده بزارین (اینجوری هم کمک کردین هم دسترنج شما ب اسم خودتونه )

اینکه هرچقدر منم منم کنن

هرچقدر ادعاشون بشه

بیرون هرچقدر قلدر باشن

درمقابل زنشون ضعیفن و هیچ قدرتی ندارن اینو بعد19سال میگم

وتوصیه م هنیییشه خودت و تو اولویت بذار

خودتو بیشتر ازون دوست داشته باش

تو تمااام موقعیتها وتمام زوایا از غذا خوردن بگیر تا حرف زدن معمولی

موقع دعوا وعصبانیت از خودت بپرس اگه ی ملکه بود چطور رفتار میکرد و حرکاتش چطور بود؟بعد اونجوری رفتار کن

ملکه باش ملکه.بازخوردشو ببین❌️❌️♥️♥️🟢