2777
2789

من و شوهرم امروز دعوامون شد بدجوری

منو زد و کتک خوردم منم جیغ زدم و گریه کردم 

ساختمونمون تک واحدی چهار طبقه ست 

ما طبقه اولیم 

شوهرم ساعت ۳ رفت سر کار 

ساعت ۵ زنگ زد به گوشیم گفت گوشیو بده بچمون می‌خوام باهاش حرف بزنم 

منم گفتم خوابه 

حالا الان زنگ زده میگه تو یه جوری داد زدی که صاحب خونه اومده دم مغازه م میگه همسایه ها شکایت کردن 

درحالی که ما آخرین باری که دعوامون شد دوماه پیش بوده 

شاید از عید تا حالا کلا سه بار مثلا من جیغ زدم یا بلند حرف زدم درحالی که کل سال مراعات همسایه هارو می‌کنیم و همه شارژا و همه وظایفی که همسایه ها به هم دارن رو انجام میدیم 

حالا من فکر میکنم شوهرم دروغ گفته خاسته منو عذاب وجدان بده 

بنظرتون دروغ میگه ؟؟ 

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم نیست چطورجیغ زدی مهم اینه شوهرت کتک زدورفت بعدبازتلفنشوجواب دادی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

والا منم همسایمون ساعت ۲ ۳ ظهر تایم خوابم صدای جیغ و دعواشون بیاد زنگ میزنم صابخونشون 

و اینکه کتک خوردی هنوز تو اون خونه ای؟

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀

عزیزم، سالی یک بار هم زیاده صداتون بهگوش همسایه ها برسه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

چه دروغ بگه چه راست ، اینو بدون آپارتمان نشینی اصول خاصی داره ، شما اگه فرهنگ آپارتمان نشینی داشته باشی نباید صدای آزار دهنده برای دیگران ایجاد کنی. همسایه ها چه گناهی کردن که باید صدای دعوا و جیغ شما رو بشنون ؟ 

منم یه همسایه اینجوری داشتم ماهی بکبار تن و بدن منو میلرروندن

جواب ابلهان خاموشیست
سوالی که ازتون میپرسم رو جواب بدید لطفا . نمیتونی جواب بدی نیا تو تاپیک  

اینکه شوهرت دروغ گفته یا نه رو خودش می‌دونه نه ما 

بهتره بجای تاپیک زدن از ایشون بپرسی  

نمیتونی انتقاد قبول کنی. تو عمومی سوال نپرس