2777
2789
عنوان

همسر عشق قدیمیمو دیدم

524 بازدید | 25 پست

سلام دوستان ازدیروز حالم خیلی بده دلم میخواست نظرتونو نسبت به این موضوع بدونم

من ۴_۵سال پیش یعنی درست قبل ازدواجم یک سال و نیم با یه اقایی دوست بودیم به قصد ازدواج من خیلییی دوسش داشتم و خیلی کارا واسش کردم ازروبی تجربگی و سن کم ازکادوگرفته و... وقتی هیچی نداشت ازموقع سربازیش تا بعدش ،بعد تموم شدن سربازی گفت که نمیتونیم باهم باشیم من واریکوسل دارم و بچه دار نمیشم ،خانواده شما فرهنگین من شغل ثابت ندارم و.. ۴۰شب من کارم گریه بود ،میدیدم باپیج فیک پیگیرمه تواینستا و امتحانم میکرد با شماره جدید و.. بااینکه خودش کات کرده بود تحمل نکردم بهش پیام دادم که اگه واقعا نمیخوای باهام باشی دیگه چراپیگیری ،گفت که میخواستم آخراین ماه بهت پیام بدم ودوباره رابطه مون شروع شد اینبارمهربونترشده بودویبارم کادوگرفت حلقه نقره برام ،ولی من نارحت بودم همیشه ته دلم ازاینکه اونقدری که باید واقعا جایگاه واقعیمو بهم نمیده و یبارم ترکم کرده واقعا دلسردشده بودم نسبت بهش تااینکه زدوو یکی ازخواستگارامو پسندیدم و عقدکردیم و باون کات کردم میخواستم انتقام بگیرم ازش و چون باهاش سرد بودم رفته بود محل کارم و باخبرشده بود ازنامزدیم تقریبا یماه زجه زدو فهمید بی فایدس دیگه رفت... گذشت تا پارسال یه پیام ناشناس واسم اومد تو تل که بایو تلگرامت که جمله عاشقانه واسه همسرته واقعیته ؟هرکاری کردم خودشو معرفی نکرد گفتم اره و بلاک کردم من حس میکنم اون بوده... تا الان بعدیسال فهمیدم ازدواج کرده و دیروز خانومشو دیدم خیلیییییی زیبا بود واقعا حسودیم شد ومطمئنم بااین زن هیچ وقت دیگه یاد کارایی که بامن کرده نمیوفته و پشیمون نیست

خب خداروشکر انشالله خوشبخت شه

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر داغون نباش دیگه 

وقتی خودت باهاش بودی رفتی با یکی دیگه عقد کردی

حالا وقتی با شوهرت هستی

میخوای حسادت خوشگلی ِ زن اون رو بکنی ؟!

چرا باید یاد تو بیفته که شوهر داری الان ؟!

یه کم شخصیت داشته باش .....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خود درگیری داری ؟ 

نخواستیش و ازدواج کردی حالا ناراحتی چرا اون ازدواج کرده ؟ 

بعد شوهرت مگه مسخره تو بوده که وسیله انتقامت بشه ؟ 

اون آقا ازدواج کرده و خوشبخته شمایی که با حرص و حسرت زندگی خودت رو خراب کردی 

یه چیزه واقعی بگم خوشگلی فقط واسه مرد تو دوران نامزدی مهمه بعدش فوری تکراری میشه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

شما خودت انتخاب کردی یک زمان با اون پسر دوست باشی بعد هم انتخاب کردی که ازدواج کنی در صورتی که می‌تونستی صبر کنی حالا هم اون آقا ازدواج کرده... برای هر دو شما فقط میتونیم آرزوی خوشبختی کنیم

چه کارایی باهات کرده؟

من خیلی میخواستمش خیلی هم باهم نزدیک و صمیمی بودیم یعنی واقعا من اون فضارو ایجاد کرده بودم ولی هرچی التماسش کردم دفعه اول رفت و چهل شب کارم گریه بود وقتیم فهمیدازدواج کردم به همسرم پیام داده بود اصلا ازگذشته همسرت خبرداری؟!!!بازمیخواست زندگیمو تباه کنه 

ناگفته نمونه پدرم فهمید باهم دوستیم خیلی منطقی گفت بگو بیاد باهام صحبت کنه ومنم بااعتمادبنفس شماره بابامو بهش دادم ولی اصلا تماس نگرفت و جلو خونوادم کوچیکم کرد

میدونستی این کارات خیانته حتی همین حال بد الانت؟

شما که قبلی رو فراموش نکردین چرا زندگی یکی دیگرو خراب میکنید 

فکر کن بفهمی شوهرت بخاطر عشق سابقش ناراحته 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم