2777
2789

این چند روزه دو تا کیس داشتم که واقعا برام عجیب بود یه مورد یه دختر خانم ۲۲ ساله که میگف شوهرخالش از ده دوازده سالگی بهش نظر داشته و تقریبا کل فامیل فهمیدن هر چند کسی دختر را مقصر نمیدونس اما انقد فشار روحی و روانی بهش وارد شده بود پر از تروما و وحشت بود

دوم یه خانوم ۳۵ ساله که همسرشون حدود ۴۳ سالشون بود و دختر خانوم ۱۸ ساله ای افتاده تو‌ زندگیشون 

واقعا چرا آدم باید دست از آبروی خودش برداره 

مرد و‌‌ زن هم نداره

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این به شعور آدم ها بستگی داره که زندگی کسی رو خراب نکنه چه مرد و چه زن تازه این کار هم گناه هست

دخترای کم سن که انگار گاهی  افتخار میکنن به خودشون که مرد متاهلو جذب کنن 

متهم اظهار پشیمانی نکرد🌈🌧️

دخترای کم سن که انگار گاهی افتخار میکنن به خودشون که مرد متاهلو جذب کنن

همه مدل آدم هست دیگه ولی من به شخصه یه سری خط قرمزها دارم و وجدانم اجازه همچین کاری رو نمیده تا حالا هم با کسی وارد رابطه نشدم و به خودم افتخار میکنم 

آرزو

فارغ ازون ماجراها،

چقدر قشر شماها آسیب میبینه از شنیدن این همه تنش‌ها و کثافت‌کاری‌هایی که در سایه اتفاق میوفته و کسی اینارو نمیبینه!! تازه راهکار هم میخوان ازتون!!

حقیقتا من خودم فاصله میگیرم چون تاب شنیدن این مسائل رو ندارم و تمام روزهام بهم میریزه... 

واقعا خداقوت، زنده باشید.

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

مشاوری ؟ یه تجربه مثل اولی داشتم ولی بعضیا معتقدن حتما من کرمی ریختم😔🥺

میدونید تو‌این موارد اینکه گاهی آدم به خودش شک میکنه که نکنه من کاری کردم نکنه ایراد از منه آدمو بیشتر اذیت میکنه

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
فارغ ازون ماجراها،چقدر قشر شماها آسیب میبینه از شنیدن این همه تنش‌ها و کثافت‌کاری‌هایی که در سایه ات ...

بله خیلی سخته 

دقیقا این موارد تو سایه خیلی دردناک تره چیزها میشنوه آدم شاخ در میاره