2777
2789
عنوان

سقط مکرر ، بارداری بعد از سقط ، درد و دل و صحبت از تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 3648 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادمینای پیجشون یه ازمایش بخان تفسیر کنن میگن باید تو کارگاه شرکت کنید و پول واریز کنید!!! من دیشب گف ...

شما تفسیر و … بدین به دکترهاتون 

فقط موارد اصلاح سبک که توضیح دادن رو‌رعایت کنید سه ماه

بعد برید سونو و‌ازمایش ببرید پیش پزشکتون

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
سلام منم سابقه سه تا سقط  اولین سقطم چهارماهم تموم شده بود که کیسه آب ترکید و مجبور به سقط شدم ...

وای عزیزم انقد درکت میکنم ک خدا میدونه ، امیدوارم سنت کم باشه و مجدد بارداریو تجربه کنی ، سخته واقعا ، ولی اگر بمونه خدایی نکرده عفونت بگیری چی ؟ 

الان هست پروژسترون خارجی ؟  

سه سال قبل می‌خریدم ، الان نمی‌دونم ، بهش خارجی می‌گفتیم ولی اونم ایران درست میکرد فکر کنم شرکت هاشون فرق داشت ، پروژسترون ایرانی خیلی بده ، اصلا خوب نیست

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   
وای عزیزم انقد درکت میکنم ک خدا میدونه ، امیدوارم سنت کم باشه و مجدد بارداریو تجربه کنی ، سخته واقعا ...

ممنونمعزیزم همچنین شما

نه خب هرچی دکتر بگه انحام میدم پس فردا سونو دارم ببینم چی میشع