2777
2789
عنوان

سقط مکرر ، بارداری بعد از سقط ، درد و دل و صحبت از تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 3646 بازدید | 94 پست
منم تیروئید از بچگی دارم اما بچم قلب داشت بزرگ بود 15 هفته بودم،من دهانه رحمم باز شد از تیروئید نبود ...

عزیزم خیلی برات متاسفم واقعاسقط سخته مخصوصااگه قلب داشته باشه.این شکست واقعارنج آوره.منم بخاطرسن نهایت یکباردیگه بتونم بارداربشم الان ۴۱هستم من هرچی هست مشکل ازطرف منه.توی زندگیم قبلیم دوبارسقط داشتم.الانم توی این زندگی جدیدیکبار سقط کردم.بخاطرشوهرم ناراحتم.بچه خیلی دوسداره مخصوصاپسر.ازاینکه ناامیدش کردم خیلی ناراحتم.خداکنه مشکلم قابل حل ودرمان باشه.

عزیزم خیلی برات متاسفم واقعاسقط سخته مخصوصااگه قلب داشته باشه.این شکست واقعارنج آوره.منم بخاطرسن نها ...

فدات شم عزیزمم،ازه مخصوصا که ناباروری هم داشتم اما معجزه شد طبیعی باردار شدم ولی نموند😔ان شاالله بزووودی خبر خوش میدی عزیزم اگه خدا بخوای میشه کار واسه اون نشد نداره امیدوارم معجزشو بهتون نشون بده💙

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میخوای بگم عزیزم.دفعه اول و دوم دکترم تو شهرستان میگفت طبیعیه و آزمایش پیشرفته نمی‌نوشت.تو هفته ه ...

سلام امیدوارم این پیام رو ببینی منم دو تا سقط کردم پشت هم این دکتر سلیمانی شما رفتین پیشش ؟سارا سلیمانی ؟