2777
2789
عنوان

سقط مکرر ، بارداری بعد از سقط ، درد و دل و صحبت از تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 3648 بازدید | 94 پست
سه سال قبل می‌خریدم ، الان نمی‌دونم ، بهش خارجی می‌گفتیم ولی اونم ایران درست میکرد فکر کنم شرکت هاشو ...

انشالله منم با اسم امید همیشگی تو قلبم برم دکتر و آزمایش بدم بیام اینجا خبر خوشحالیمو و خاطراتمو به همه بگممممممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم...اره فعلا ازمایشهارو بده بعد باردارشو گورتاژ شدی؟

من اره ، دفعه قبلی طبیعی سقط شد ، این سری کورتاژ ، اونم یه دکتر اومد گفت باید قرص بگیری ، شیفت فردا اومد گفت مگه زنای قدیم چه میکردن ، نمیفهمیدن کی بادار شدن ، کی انداختن ، برو خونه ، دکتر سوم فرداس اومد گفت هیچی نخور میخوایم ببریمت کورتاژ ، منم اسمشو‌زدم نت دیدم خوبه قبول کردم ، 

گفت زیاد بمونه عفونت میگیری . 

من ۷ هفته و ۴ روز مرده بود . 

۹ هفته ۴ روز تا اون موقع یه لک هم نداشتم ، حتی قرصم دادن در حد پریودی خونریزی کردم ، اصلا انگار نه انگار قفل بود رحمم

من اره ، دفعه قبلی طبیعی سقط شد ، این سری کورتاژ ، اونم یه دکتر اومد گفت باید قرص بگیری ، شیفت فردا ...

اهانعزیزم...خیلی سخته من دوبار کورتاژ شدم و عمل هیستروسکوپی هم شدم ترسیدم ایتبار کورتاژ شم انشاللهچیزی نمونده باشه که نکشه به عمل اینهمه درد کشیدم 

هی یادش بخیر ...چه روزهای سختی ، دکتر متخصص تو مرکز استان بود و ماشین نداشتیم ، هر ماه دوبار میرفتم ...

سلام عزیزم شما چقد شبیه منی چقد امیدوار شدم😍😍 بعد سقط اولتون دیگه زود باردار شدی؟لوله ها بسته نشد؟منم با لوله داغون بعد 4 سال طبیعی باردار شدم سقط شد خیلی نگرانم دیگه نشه

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋

سلام عزیزم شما چقد شبیه منی چقد امیدوار شدم😍😍 بعد سقط اولتون دیگه زود باردار شدی؟لوله ها بسته نشد؟ ...

سلام ، بعد سقط اول که شش هفتگی بود بعد چند ماه اینا با آمپول هورمون تخمک گذاری دوبار باردار شدم ، ولی چهار ماهگی کیسه اب پاره شد و گفتند باید ختم بارداری بشه ، بعد شش ماه دوباره بار شدم که سالم بدنیا اومد ، نه بسته نشد ولی میترسم الان که می‌خوام بچه دومم بدنیا بیارم بعد دو سال بسته شده باشه ، آخه عکس رنگی خیلی سخته ... 

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   
سلام ، بعد سقط اول که شش هفتگی بود بعد چند ماه اینا با آمپول هورمون تخمک گذاری دوبار باردار شدم ، ول ...

عزیزمم خدا حفظش کنه بچتونو😍اره بابا من سه بار گرفتم داغون شدم بار اخر با بیهوشی بود هیچی متوجه نشدم ولی بعدش که گفت لوله ها باز نمیشن خیییلی حالم بد شد..یه ماه بعد عکس اخر باردار شدم اما سقط شد😔ان شاالله که بازن عزیزم ولی اگه خواستی با بیهوشی بگیر عالیه

سلام ، بعد سقط اول که شش هفتگی بود بعد چند ماه اینا با آمپول هورمون تخمک گذاری دوبار باردار شدم ، ول ...

بار اول بعد از چند سال باردار شدین؟من 4 سال

منم مثل شمادوستان سه بارسقط داشتم نمیدونم چکارکنم هزینه های آزمایشهابالاست.نمیدونم شایدقسمت نیست بچه داشته باشم.دلم شکسته ازاین روزگار.یکی میخادنمیشه یکی نمیخادبزورسقط میکنه!؟

منم مثل شمادوستان سه بارسقط داشتم نمیدونم چکارکنم هزینه های آزمایشهابالاست.نمیدونم شایدقسمت نیست بچه ...

من دلم شکسته از روزگار از همسرم ، کل پولامو گرفت ازم ، آخرم سرم داد زد ، الانم حرف نمیرنه باهام

منم مثل شمادوستان سه بارسقط داشتم نمیدونم چکارکنم هزینه های آزمایشهابالاست.نمیدونم شایدقسمت نیست بچه ...

سلام عزیزم سقطات چند هفته بود؟من ازمایشا رو انجام دادم 9 تومن شد

سلام عزیزم سقطات چند هفته بود؟من ازمایشا رو انجام دادم 9 تومن شد

سللام عزیزم.بین هفته پنج وشش بود.نمیدونم مشکل تخمک کروموزومی هست یاآنتی بادی یاانعقادهرچی هست مشکل ازطرف منه.اگه تخمک باشه که کلابایدقیدبچه دارشدن روبزنم چون هزینه اش خیلی بالاست و توان آی وی اف روندارم بشه.حالااسفندوقت دکترغدددارم برم ببینم چی میگه. آنتی بادی من توی بارداری پانصدبودتوی سایت خوندم میگن خیلی بالاست.من سالهاست مشکل کمکاری تیروییددارم.انشاا...که مشکل جدی نباشه وباهزینه کمتر درمان بشم واگرنه حتماتقدیراین بوده که فرزندنداشته باشم.شمابابیمه نه تومن هزینه کردین یاآزاد؟

سللام عزیزم.بین هفته پنج وشش بود.نمیدونم مشکل تخمک کروموزومی هست یاآنتی بادی یاانعقادهرچی هست مشکل ا ...

منم تیروئید از بچگی دارم اما بچم قلب داشت بزرگ بود 15 هفته بودم،من دهانه رحمم باز شد از تیروئید نبود اما مشکل انعقاد خونم دارم باید دفعه بعد باردار شدم امپول بزنم.با بیمه عزیزم ولی نصفشو بعد تکمیلی بهم داد،نه عزیزم الان همه مشکلات قابل حلن فقط قضیه مالی اگه اوکی باشه که متاسفانه الان اکثرا تو فشاریم..