2777
2789
عنوان

سقط مکرر ، بارداری بعد از سقط ، درد و دل و صحبت از تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 3646 بازدید | 94 پست
چی میخوای بگم عزیزم. دفعه اول و دوم دکترم تو شهرستان میگفت طبیعیه و آزمایش پیشرفته نمی‌نوشت. تو هف ...

عزیزم چشم حتما باید دکتر پیدا کنم ، ایشالله منم مثل شما بچه دار بشم ، خیلی هواشو خواهم داشت. ولی نمیزارم لوس بشه، ۳۰ بهمن وقت دکتر گرفتم برم ببینم چی میگه ، فقط دعا کنید ، نه برای من ، برای تمامی زنایی ک حس مادر بودنو نچشیدن و الان حسرت میخورن ، امیدوارم خدا بذای همه بهترینارو بخواد ، من فقط دوس دارم زنایی ک مثل من بودن بیان تجربه هاشونو بگن بلکه دلم آروم بکیره ، 

امید همیشگی برای منم دعا کن عزیزدلم ، من فقط از خدا یه بچه میخوام همین ، ک باهاش زندگی کنم ، چون خیل ...

انشالله ، مگه الان نازایی هست !؟ من خودم ۳۲ سالگی بچه دار شدم ، میدونم سخته ولی یکم تحمل کن ، باور کن یه روز حسرت این تنهاییتو میکشید از بس بچه اذیت می‌کنه 😂

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط به دکترمتخصصت بگو برات پروژسترون خارجی بنویسه ، من تا آخر بارداری مصرف کردم ، فکر کنم بچه دومم چون قطع کردم زایمان زودرس گرفتم 

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   
عزیزم چشم حتما باید دکتر پیدا کنم ، ایشالله منم مثل شما بچه دار بشم ، خیلی هواشو خواهم داشت. ولی نمی ...

منم بدترین روزا برام اون روزایی بود که همش با کلی ذوق باردار میشدم ولی سقط میشد...وقتی با کلی ذوق هفته هشت میرفتم هربار سونو تا صدای قلبشو بشنوم ولی ناامید میشدم...

‏‪021-812-66251‬‏

این شماره بخش زنان بقیه الله .زنگ بزن بگو سقط مکرر هستم و دکتر سلیمانی نوبت می‌خوام...اگه احیانا نوبت نداد از دکترت نامه بگیر ببر بزور نوبت بگیر.

ان شاالله که راحت نوبت بده بهت و مشکلت حل بشه.

غصه نخور مشکلت خیلی پیچیده نیست و قابل حله.

دو تا سقطت هماتومم گرفتی ؟  با فقط تخمدانانتو میگفتن ؟

نه هماتوم نداشتم.تخدانمم مشکل نداشت.فقط سقط میشد بی دلیل.

اگه سلیمانی هم نرفتی تو شهرخودتون ببین دکتر پریناتولوژی زنان اگه دارید برو پیشش

سقط بخاطر ضعف تخمک و اسپرم هست لطفا قبل از بارداری اصلاح سبک زندگی انجام بدید  پیج خانم تاجیک ...

ادمینای پیجشون یه ازمایش بخان تفسیر کنن میگن باید تو کارگاه شرکت کنید و پول واریز کنید!!! من دیشب گفتم ازمایش اسپرم همسرم رو نگاه کنید گفتن تو کارگاه شرکت کن

منم بدترین روزا برام اون روزایی بود که همش با کلی ذوق باردار میشدم ولی سقط میشد...وقتی با کلی ذوق هف ...

ممنونم عزیزدلم ایشالله با دعای خانمای خوبی مثل شما ، من یه روز اکر زایمان کنم . میام تمام خاطراتمو تو نی نی سایت بنویسم تا کسی یه وقت سرچ کرد عین من تسکین بکیره . امیدوارم سلامت باشید همتون

ادمینای پیجشون یه ازمایش بخان تفسیر کنن میگن باید تو کارگاه شرکت کنید و پول واریز کنید!!! من دیشب گف ...

اره اون ک هست ، الان هیچ کس هیچ کاریو رایگان انجام نمیده .  ولی کاش آدما کمی باهم مهربونتر بودن . 

سلام منم سابقه سه تا سقط  اولین سقطم چهارماهم تموم شده بود که کیسه آب ترکید و مجبور به سقط شدم  و برای جفت کورتاژ شدمــگفتن مشکل از عفونت بوده داشتی یکی سقط عیب نداره و فلان دوومی که فهمیدم باردارم رفتم دکتر گفتن مشکل از دهانه رحمت بوده باید سرکلاژ بشی چون لخته پشت جفت داری و لکه بینی اسپرین نمیدم بیشتر میشه هیچی من سرکلاژ شدم و چهارماه تموم و خوشحال از اینک چهارماهگی پشت سر گذاشتم و سقط نشد دوروز قبل اینک برم آنومالی ۱۸هفته اوایلش بود که انقباض گرفتم و بچه سرکلاژ و پاره کرد و دم در زایشگاه ترکید و بچه افتاد من حتی دراز نکشیده بودم رو تخت و کورتاژ شدم بخاطر جفت...بهم دکتر معرفی کردن اینا تا اومدم شرایط روحی مو درست کنم و باهاش کنار بیام و برم دکتر  نوبت بزنم برای چکاپ فهمیدم باردارم ناخاسته.بازم گفتم خاست خدا بوده اومدم برم سونوگرافی یببینم قلبش میزنه یانه بعد برم پیش بهترین دکتر که گفتن بارداریت پوچه جنین نیس باید سقط بشه الان یک هفته اس درگیر سقطم و درد و نمیخام کورتاژ بشم این یکیو......و اینک هفته دیگ باید برم دکتر نوبت بزنم که تحت نظر باشمـ...

عزیزم انشالله ، الان چند هفته ای؟ هماتومم میگرفتی تو اون دو تا سقطتت ؟ 

سقط اولی نداشتم سقط دومم داشتم ولی ربطی به هماتوم نداره 

این بارداریم هم هماتوم داشتم دو هفته استراحت کردم بعد از دوهفته خدارو شکر کامل جذب شد

وحشت چی؟

عزیز الان تاپیک قبلتو دیدم راجب اینکه ضربان قلب جنین ضعیف بود و سقط شد...چقدر مشکلت شبیه منه!

حتما سعی کن بری پیش سلیمانی.

احتمالا تو هم مثل من علاوه بر مشکل انعقادی مشکل ایمنی هم داری.

منم هفته هشت رفته بودم سونو قلب پیش سلیمانی ضربان قلب جنینم۶۷ بود.باید بالای۱۲۰ می‌بود.

دکتر سلیمانی بهم گفت احتمالا سقط میشه...اما بهم یه قرص داد گفت اینو بخور دوهفته دیگه بیا .خود دکترم امید نداشت بمونه بچم...

رفتم دوهفته دیگه اومدم در کمال ناباوری ضربان قلبش طبیعی شده بود و ۱۵۰ میزد...خود دکترم گریش گرفت از شادی...

اون قرصی که دکتر داده بود مشکلمو حل کرده بود .مثل اینکه یه بیماری ایمنی مخفی داشتم که تو آزمایش نشون نداده بود.

اون قرص رو تا آخر بارداریم خوردم.

دکتر شهرستانم وقتی ضربان قلب جنینم ضعیف بود میگفت نمی‌مونه.اما با کمک سلیمانی و خواست خدا موند...

دانش و اطلاعات دکتر سلیمانی خیلی بروز تر از دکترای متخصص هست.