2777
2789
عنوان

فردا امتحان فارسی دارمممم 😭💔 بنظرتون میرسم تموم کنم ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3029 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فارسی ک آسونه

گوشیو بده دست یکی از اعضای خانواده و بشین با تمرکز بخون 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

چقدر خوندی تا الان دخترم😄

من مادر هستم عزیزم😂

برا پسرم میپرسم 

کلافم کرده یه کوچولو به درس اهمیت نمیده

نمیگه امتحان دارم فردا تازه شروع کرده خوندن

میخوام بدونم کی تموم میشه تا کی بیدارم باهاش؟😂

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
من مادر هستم عزیزم😂 برا پسرم میپرسم  کلافم کرده یه کوچولو به درس اهمیت نمیده نمیگه امتحان د ...

عزیزمممم

مثل مامان منی همیشه پا به پام بیدار میمونه خوراکی میاره

البته من دیگه ۲۱ سالمه و دانشجوی ارشدم😂🤝

عزیزمممم مثل مامان منی همیشه پا به پام بیدار میمونه خوراکی میاره البته من دیگه ۲۱ سالمه و دانشجوی ...

آخی مامانتو اذیت نکن🥺🥺

یه دختر که سعی میکنه قوی باشه💙💎من آدم جدیدیم🖤به تاپیک های سم قبلیم توجه نکنید🤪🥴برای هم خوب بخوایم💚
منم مامانم 😂😂😂 مامانا جمعیم تو تاپیکای درسی! کلاس چنده پسرتون

خوشبختم عزیزم بله میبینی 😂

مال من دهمه

شما چی؟

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
مدیریت که خیلی چرت 😂  وای من موندم چطوری بخونم الان این همه رووووو بخصوص درس ۵ و ۶

چرت که هست ولی دبیر ما یه پی دی اف داده گفته همین رو بخونید قشنگ حال می کنیم ما 😂😂 

اره واقعا زیاده 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛