2777
2789
عنوان

کیا اینجورین

309 بازدید | 9 پست

؟

اگه بهم بگن آرایش نکن غلیظ تر آرایش میکنم 

یا اگه به طرز لباسم گیر بدن دقیقا همون لباس ها رو میپوشم ،

لذت میبرم از حرص خوردناشون 

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.

من از حرص دادن خوشم نمیاد

سبکمم جوری نیست ک نیاز ب تذکر باشه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من از حرص دادن خوشم نمیادسبکمم جوری نیست ک نیاز ب تذکر باشه

کسی حق ندارد در مورد بقیه نظر و تذکر بده 

باید یاد بگیرن فضولی نکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی حق ندارد در مورد بقیه نظر و تذکر بده باید یاد بگیرن فضولی نکنن

حق ندارن ولی میگم ک تابحال جوری بودم ک اجازه ندم کسی چیزی بگه کلا

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من اگه درموردم نظربدن نه از روی لجبازی بدترنمیکنم چون کسی که لج میکنه همراه بالذت خودشم داره حرص میخوره ولی متوجه نیست 

من اگه باشم به سبک قبلی خودم ادامه میدم و اهمیتم نمیدم

ولی اگه اون شخص توزندگیم خیلی مهم باشه سعی میکنم به نظراونم احترام بذارم

من🙄ولی کلا کسی بهم کاری نداره

خوش به حالت.

امروز همکارم برگشته بهم میگه آرایشت غلیظه و مناسب محل کار نیست

رفتم سرویس رژم رو پررنگ‌تر کردم اومدم جلوش نشستم.

خوش به حالت.امروز همکارم برگشته بهم میگه آرایشت غلیظه و مناسب محل کار نیسترفتم سرویس رژم رو پررنگ‌تر ...

کار خوبی کردی😅🤌🏼

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

من اگه درموردم نظربدن نه از روی لجبازی بدترنمیکنم چون کسی که لج میکنه همراه بالذت خودشم داره حرص میخ ...

من لج نمیکنم سبک قبلیم رو ادامه میدم