2777
2789
عنوان

رابطه قبل از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 84 پست
من جوابشو ندادم من حواسم به زندگیم هست آدمی نیستم که وقتی یکی تو زندگیمه بخام خیانت کنم....من دلم از ...

ببین خودت بهتر میدونی اون آقا با داشتن زن و بچه دنبال چیه،به خواسته اش  برسه ولت کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم به شوهرت بگو پیام داده اون مردهبه دو دلیل یکی اینکه اگه شوهرت بوده و خواسته امتحانت کنه اینط ...

شوهرم نبود چون شمارشون همون شماره ای بود که قبل از این که من متاهل بشم بهم پی ام میداد خیلی پیگیر بود و من دوستش نداشتم نشد که بخام پیشنهاد ازدواجش رو قبول کنم...من شمارمو عوض کردم دوباره نمی‌دونم از کجا پیدا کرد بعد از پیام دانش بلاک کردمو دوباره عوض کردم اما من نمیتونم به هیچ وجه اینو با شوهرم در جریان بزارم خیلی خیلی حساسه بگم دیگه همه چی تموم...با این که از جانب من هیچ چیزی نبوده

ببین خودت بهتر میدونی اون آقا با داشتن زن و بچه دنبال چیه،به خواسته اش برسه ولت کرده

می‌دونم من اگه میخاستم باهاش باشم پیشنهاد ازدواجش رو قبول میکردم نه اینکه الان بخام ریسک کنمو دم از بی آبرویی بزنم من فقط ذهنمو رفتارای شوهرم درگیر کرده 

اگه هنوز عاشق همید جفتتون طلاق بگیرید و باهم ازدواج کنید

دوسش ندارم من از روز اول قبل از متاهل شدن جفتمون دوست داشتن از جانب اون آقا بود نه من چون اگه دوسش داشتم پیشنهاد ازدواجش قبول میکردم 

شیطون رو لعنت کن و بهش فکر نکن اخر و عاقبت ندارهتوی رابطه الانت کار کن هیچ رابطه ای کامل نیست

میگم که ذهنمو رفتارای بد شوهرم درگیر کرده که هیچ جوره تصمیم به عوض شدن نداره وگرنه من کجا و اون آقا کجا 

دوسش ندارم من از روز اول قبل از متاهل شدن جفتمون دوست داشتن از جانب اون آقا بود نه من چون اگه دوسش د ...

خب پس ولش رو شوهرت تمرکز کن باهاش حرف بزن خواسته هاتودبگو مثلا بگو دوست دارم واسم اینکارو کنی مطمعن باش درست میشه

همین که اسم اون ادم رو آوردین و بهش فکر کردین و مقایسه کردین،  اصلا خوب نیست.  برای من هم پیش اومد کسی که قبلا در زندکی ام بوده بعد از ازدواج خودش مجددا بهم زنگ زد.  جوری بهش آفتابه گرفتم که دیگه چند ساله گورش گم شد.  البته من اون زمان مجرد بودم.  خلاصه اگر مشکل حادی ندارید سعی کنید خودتون به زندگی تو رنگ و بو بدین.  مثلا استقبال موقع ورود به خونه.  داشتن گل طبیعی رو میز عسلی.  حتی زمانی که هر کدوم سرتون تو موبایل هست هم کنار هم باشین. و مثلا اینستا گردی کنید.  و...  از خودتون شروع کنیدـ

میگم که ذهنمو رفتارای بد شوهرم درگیر کرده که هیچ جوره تصمیم به عوض شدن نداره وگرنه من کجا و اون آقا ...

با شوهرت حرف بزن بگو اگر بخوای اینقدر بی تفاوت باشی نمیتونم ادامه بدم اگه زندگیمونو دوست داری صدتو بزار برام

البته وقتی مردا مشکل مالی یا خانوادگی دارن افسرده و بی تفاوت میشن

همین که اسم اون ادم رو آوردین و بهش فکر کردین و مقایسه کردین، اصلا خوب نیست. برای من هم پیش اومد ک ...

منم بدون جواب دادن بلاک کردمش..تایم کارش تا ساعت ۹..۱۰ شب هست بعدشم رفیقاش وقتی میرسه خونه که من خوابم یا بیدارم باشم گیج گیجم 🥲

با شوهرت حرف بزن بگو اگر بخوای اینقدر بی تفاوت باشی نمیتونم ادامه بدم اگه زندگیمونو دوست داری صدتو ب ...

همین دیشب اینا رو گفتم میگه باشه خودمو اصلاح میکنم ولی این گفتنه برای اینه منو از سر خودش باز کنه