2777
2789
عنوان

دنبال توجه ام :/

111 بازدید | 9 پست

دوست دارم کسی رو توی زندگیم داشته باشم که باهمه وجودش دوستم داشته باشه بهم محبت و توجه کنه بهم عشق بده

منی که از دروغ متنفر بودم حالا برای نگه داشتن دوستام همش دارم بهشون دروغ میگم ، ، ،

از خودم متنفرم

شاید باور نکنید اما به آدمی که ۴ماه بیشتر باهم دوست نبودیم پیشنهاد دادم که باهام بیاد تو رابطه 

اما اون ردم کرد ولی من هنوز مثل یه آدم بی ارزش و بی مصرف دنبالشم و بهش توجه میکنم

قرص میخورم که حالم بهتر شه 

اما اونام دیگه فایده ایی ندارن و گذاشتمشون کنار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و در آخر هم یه خانواده بی ملاحضه دارم که با اینکه میدونن من حالم خوب نیست میدونن الان اصلا کشش هیچی رو ندارم 

از لباس پوشیدنم تا حتی درس خوندنم بهم گیر میدن و باید سر کوچکترین مسئله ساعتها باهم بحث کنیم  ودرگیر باشیم 

عزیزم چیو به دوستات دروغ میگی ؟ چند سالته ؟

همه چیز 

مثلا همین امروز داشتم میگفتم که فلان نفر که از خوشم میومد بهم گفته که بهم حس داره

درحالی که اصلا به من توجه هم نمیکنه حتی در حد یه سلامممم