2777
2789
عنوان

پسرم همش میگه باهام بازی کن

2933 بازدید | 85 پست

منم ادم بیحوصله و افسرده ای هستم 

خیییلی تنهاس خودشم هی میگه هیشکی نیس با من بازی کنه 

بیشتر وقتام مث دخترا عاشق عروسک بازیه 

ادم بیحوصله و افسرده هم ک میدونید از حرف زدن فراریه 

خیییلی بدم میاد هی جای عروسکا حرف بزنم 

از طرفی هم دلم براش میسوزه چون هیچ همبازی نداره مهد هم نمیبرمش یه مدت فرستادم از مهد ویروس دس و پا و دهان گرف اسیر شدم تا خوب شه خودمم تک فرزندم خاهر برادر ندارم ک بااونارفتوآمد کنم 

شما با بچه هاتون بازی میکنید? ۵سالشه پسرم 

والا من دخترم هفت سالشه آرایشگاه میشه فروشگاه میزنه خونه باید برم خرید آخر سر کارت بکشم حتی قرعه کشی شرکت کنم گرگم ب هوا بازی کنم معلم بشه شاگردش بشم یا عروسکش میشه بچه اش با بچه اش اومده خونه من مهمون خخخخ....هزار تا بازی دیگه جرات داری بگو حوصله ندارم تا شب قهر میکنه هر کاری کنی آشتی نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید بگی آدم بی حوصله و افسرده ای هستم 

چون افسرده بودن مدل تو نیست

بیماری توه ک باید درمانش کنی

تو مادری و بچه شاد میخوای پس درمانش کن

باید قوی باشی

مامانا قوی ان

هر چه از دوست رسد نیکوست...
نباید بگی آدم بی حوصله و افسرده ای هستم  چون افسرده بودن مدل تو نیست بیماری توه ک باید درمانش ...

درمان نمیشه چون شرایطم عوض نشده 

اوضاع مالی و زندگی داغون 

فکر مشغول 

هیچ دلخوشی و امید ب اینده نداشتن     

من دقیقا مثل خودتم روحیشو ندارم با دخترم بازی کنم این تنهاس اینقدر دوست داره بازی کنم خاک بر سرم چقدر من مادر بدیم  

البته من ۲ تا کلاس ثبت نام کردم ولی باز جوابگو نیست

عزیزم مریض بشه بهتر از تنهاییه. عروسک بازی هم مشکلی نداره شما سعی کن جو بازی رو مردونه و هیجانی کنی. خواهرزاده منم همینه. مثلا من عروسکارو میارم میگم توی قایقیم داریم میریم بریم برزیل و غیره. افسردگیتو حتما درمان بکن. برو هم روانپزشک هم روانکاو. خودت و بچه تو دور از جونت نابود میکنی. نذار بچه ات اینجوری بزرگ شه خدایی نکرده درگیر اعتیادش توی بزرگسالی میشی دور از جون. یا چیزای دیگه. قشنگ برو هم روانپزشک که دارو بده یه مدت کنارشم مشاور. حال روحیتو بهتر کن. هر روز ۲ ساعت ببرش پارک. مهد کودک برو‌ حتما. بهش عشق بورز. سعی کن بازیارو کم کم سمت بازیای پسرونه ببری. به عنوان کسی که تجربه داره جدی بگیر حرفامو. خدایی نکرده یک عمر پشیمون نشی

دقیقا مثل پسر کنه ، هم بازی نداره همش ب من میگه کنم چقدر مگه میتونم باهاش بای کنم

خیلی سخته خیییلیییی 

اگ ماشین داشتم حداقل میبردمش اینور ون ور پارک شهربازی خونه دوستی کسی 

ولی هوا سرده خونمونم دوره از باشگاو پارک   

قدر این جمله رو که بیا باهم بازی کنیم رو بدونید.. من در حسرت یه جمله ی اینچنینی از بچم بودم... همیشه تو دنیای خودش بود و منه ساده میگفتم چقدر خوبه که اویزونم نیست 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻