2777
2789

چهارساله عقدم کرده ولی عرضه نداره منو ببره سر زندگیمون، منم دیگه حالم داره از این وضعیت بهم میخوره

خانواده ام همش بهم سرکوفت و زخم زبون میزنن دیگه نمیدونم چیکار کنم

تازگی ها از شوهرم بدم اومده، فقط میخوام این رابطه ی 4 ساله رو تمومش کنم و یه نفس راحت بکشم.

و در ضمن اونا مازندران می شینن و ما تهران

الان چند وقته که با اصرار منو میخواد ببره شهر خودشون منم اونجا معذب میشم و اصلا راحت نیست

و سر این مسئله که کجا خونه بگیریم هر شب تلفنی با شوهرم بحث میکنم که آخر به گریه و افسردگی و ناامیدی ختم میشه

فقط میخوام همه چی تموم بشه تا از این مردک زبان نفهم نجات پیدا کنم😢

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی برا زندگی برید اونجا !؟یا برای تفریح و اینا

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

حیف جوونیت نیست .بخدا زخم زبون خانواده یه ماه و دوماهه .بعدش دیگه تموم میشه یادشون میره ک تو طلاق گرفتی .اما بدبختی یه عمره .اولیش جوونیت میسوزه بعد هم پای بچه وسط میاد همه زندگیت میسوزه .۷وشبحالت ک فرصت داری جدا بشی .ما ک با بچه میسوزیم چی بگیم

یعنی برا زندگی برید اونجا !؟یا برای تفریح و اینا

برای زندگی مثلا ، ولی من یه مدت رفتم اونجا برخلاف تصورم که فکر میکردم از شرایط جدید خیلی لذت میبرم برعکسش اتفاق افتاد و نه تنها هیچ لذتی نبردم بلکه تمام مدتی که اونجا بودم با رنج و بدبختی و اندوه و ناامیدی و غم غربت و دوری از خانواده برام سخت و طاقت فرسا گذشت

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست