2777
2789
عنوان

اونایی که بچه مدرسه ای دارن لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 116 پست
[QUOTE=322513312]دخترتون چطوره  درسش؟[/QUOTEپسرم ریاضی هیچ  حفظیاتش عالیه ولی باید خودم هی ...

خدا کمکت کنه خواهر 

چقدررر،سخته 

باید کفش آهنی پوشید،

بنظر من پسرت رو رها نکن،

زمان بندی کن یکساعت برا دخترا یکساعت برا پسرت بگو

نمره های پسرت چطوره؟ امتحانشون شروع شده،حداقل گوشی بده دستش سوالا رو رو گوشی بخونه

فارسی ۱۰ ریاضی چهار سالهای قبل خودم کمکش مبکردم همه خیلی نوب فقط ریاضی خودش تلاش نداره  نمیدونم چیکار کنم دخترم بهش مبگم برو خودت شعر حفظ کن میره ها نمیخونه باید خودمو بکشم تا بخونه وقت کم میاره اخرش خودم مژرم براش میگم حفظ کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فارسی ۱۰ ریاضی چهار سالهای قبل خودم کمکش مبکردم همه خیلی نوب فقط ریاضی خودش تلاش نداره  نمیدونم ...

شعرها رو تو گوشی براش با صدای خودت ضبط کن 

بگو گوش بده و تکرار کنه تا حفظش بشه

خدا کمکت کنه خواهر  چقدررر،سخته  باید کفش آهنی پوشید، بنظر من پسرت رو رها نکن، زمان بن ...

دیگه کشش ندارم عصبی شدم داد میزنم سرشون  زدو بی راه میگم دیت خودم نیست وقتی میلینم این همه میگم اخرش هیچ پسرمم دیگه نمیاد مزگه خودم میخونم ولی نمیخونه یا کم میخونه خودمم عامل سرد شدنسونم از بس سخت گرفتم 

دیگه کشش ندارم عصبی شدم داد میزنم سرشون  زدو بی راه میگم دیت خودم نیست وقتی میلینم این همه میگم ...

منم مثل شمامم،

شوهرم که واویلا،دیگه کلا قاطی می‌کنه و عصبی میشه،

طوری شده خودش و پسرم دیگه اصلا ارتباط عاطفی با هم ندارن

دیگه کشش ندارم عصبی شدم داد میزنم سرشون  زدو بی راه میگم دیت خودم نیست وقتی میلینم این همه میگم ...

هر دو هم بردم غیر انتفاعی معلم دلسوز ندارن خودمم اینجور بچه باید خودش بخونه هر چیم ما تلاش کنیم اگه پشت کار نداشته باشه زحمت بی فایدس

این تست وکسلر،که میگین چطوریه؟

از تست های روانشناسی معتبر هستش توی گوگل هم بزنید در موردش میاد،شامل تست هوش ،مهارت های کلامی،استدلال و..

معمولا طی۲الی۳جلسه انجام میشه و نتیجه اش تا حد زیادی مشکلات بچه رو مشخص میکنه که درمانگر بدونه در چه زمینه ای بیشتر باید باهاش کار شه

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
همین کلیپ های که بهت گفتم را از گوگل بگو نگاه کنه خودش،خیلی قشنگ توضیح میده

میدمش مثلا ریاضی فقط کپی میکنه توجه نمیکنه مهم نیس براش یاد بگیره دلم میسوزه که میاد میگه سر گروه نیستم نماینده نیستم اتیش میگیرم

حتما به اقاهه،میگم که این تست رو ازش بگیره،ممنون از اطلاعات مفیدت

قربان شما

انشاله بهترین تتیجه رو میگیرین

راستی مدارس هن یکسری مراکزمشاوره وابسته به آموزش پرورش رو معرفی میکنه با هزینه دولتی میتوتید از مدرسه راهتنایی بگیرین در موردش

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚