2777
2789
عنوان

اونایی که بچه مدرسه ای دارن لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 116 پست
حتما به اقاهه،میگم که این تست رو ازش بگیره،ممنون از اطلاعات مفیدت

چقدر شبیه هم هستیم منم پا به پای دخترم توابتدایی باهاش کار کردم همیشه شاگرد اول بود بعد راهنمایی فرستادم نمونه دیگه گفتم خودت بخون تا ۳ ماه ریاضیش افت کرد چون عادت کرده بود من باهاش کار کنم ولی از نوبت اول دوباره خوب شد 

عزیزززم، پسر شما استعداد خاصی داره؟ تو کارهای فنی چطوره؟

اره خیلی کنجکاوه  مثلا شماره کد ملی باباشو  حفظ کرد دیگه فراموش نمیکنه عاشق موبایله خرابه هارو باز میکنه یا کارهای تعمیراتی وسایل برقی علاقه داره روابط اجتماعیش بالایه اجازه نمیده کسی کوچکترین بی احترامی بهش کنه دلسوزمع ولی درسو نمیدونم اگه ذهنشم خوب نبود زورم نمیومد حفظیاتش عالیه اکه خودم براش بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر شبیه هم هستیم منم پا به پای دخترم توابتدایی باهاش کار کردم همیشه شاگرد اول بود بعد راهنمایی فرس ...

انشاءالله دخترت آینده ی بینظیری داشته باشه عزیزم.

شما چطوری باهاش میخوندین 

از رو گوگل 

یا خودتون بلد بودین؟

اره خیلی کنجکاوه  مثلا شماره کد ملی باباشو  حفظ کرد دیگه فراموش نمیکنه عاشق موبایله خرابه ...

الهی شکر 

الحمدالله

بسیار عالی،

سعی کن شکوفا کنی استعدادش رو 

بخدا نون تو کار تعمیرات ماشین و... هست

الهی شکر  الحمدالله بسیار عالی، سعی کن شکوفا کنی استعدادش رو  بخدا نون تو کار تعمیرات ...

چی بگم من بیشتر به فکر لحظش هستم میگم تو مدرسه خورد نشه کوچیک نشه ایندش خدا بزرگه میبینم زرنگه از پس خودش بر میاد

انشاءالله دخترت آینده ی بینظیری داشته باشه عزیزم. شما چطوری باهاش میخوندین  از رو گوگل  ...

خیلی وابسته من بود ریاضی همش موقع امتحان صفحه به صفحه باهاش کار میکردم ابتدایی صبح ساعت ۴ پامیشدیم تمرین میدادم حل میکرد درسای دیگه هم همش میپرسیدم ولی راهنمایی گفتم دیگه خودت بخون درسای دیگه مشکلی نداشت ولی ریاضی حسابی افت کرد تا جایی که میومد پیشم گریه میکرد که یاد نمیگیرم ولی کم کم عادت کرد کلیپ میبینه راه افتاد

جایی که هستم  متاسفانه مراکز خوب ندارن. اینقد هم از غیرانتفاعی ها بد شنیدم،که معلماشون بی ساب ...

شما برای بچت اینهمه زحمت میکشی

یکیار رنج سفر رو تحمل میکردین جای دیگه میرفتین.

من هم‌خودم غیرانتفاعی خوندم هم بچم الان میخونه.

به شایعات‌ توجه نکنید ک بعضیا برای اینکه دلشون نمیاد هزینه کنن یرای اموزش این چیزارو میگن.

غیرانتفاعی بدم‌داریم‌ولی‌ برای بچه ای نوی شرایط بچه شما

همون بد شرف داره به دولتی..

شما زحمنی ک‌میکشی اگر نتیجه نمیده برای اینکه شما هنوز علت یابی نکردی..حالا هی بیا پایی ک فقط سوخته رو کچ بگیر.معمولخ بهترخ نیمشه ک بدترم میشه.

💕

مرکز اختلال یادگیری هم بردی من دخترم عدم تمکزداشت یعنی اختلال یادگیری .تو مدرسه معلم ال دی هست میره پیش اون و مربی بهم میگه چکار کنم مثلا املای بدون نقطه تا ۸۰ درصد املاش رو تقویت کرد املایی کا قبلا می‌نوشت حتی یک کلمه درست توش نبود ولی من امیدم رو از دست ندادم و قدم به قدم باهاش کار میکنم ولی اصولی .مغز هم مثل بقیه اعضای بدن باید تقویت بشه

مرکز اختلال یادگیری هم بردی من دخترم عدم تمکزداشت یعنی اختلال یادگیری .تو مدرسه معلم ال دی هست میره ...

عزیزم دخترتون چند سالشه؟

از چه سنی بردیمش مرکز؟

پسر من تو املا مشکلی اصلا نداشت،ولی ریاضی مشکل داره.

امتحان حفظی ها رو می‌ره با اینکه بلده کامل نمینویسش،

مثلا قسمتیش را می‌نویسه نمره کاملش را نمیگیره.

یا سوال را با دقت نمیخونه