2777
2789
عنوان

کیا تک فرزندن و فقط با پدر یا مادرشون زندگی میکنن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 25 پست

درخواست رو قبول کردم عزیزکم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

عزیزم من فکر کنم از شما چند سالی بزرگ ترم اما خب دلم میخواد مثل یه خواهر بدونی من رو...منم دنیا خیلی باهام بد تا کرده اما یاد گرفتم چطور خودم حال خودم رو خوب کنم

میخوام بگم غصه نخور هنوز هم دنیا قشنگی و دلخوشی توش هست

اگه کمکی ازم بربیاد در خدمتتم یا دست کم اگر نتونم کمکی کنم میتونم شنونده خوبی باشم به دور از قضاوت و پیش داوری

راستی من خراسان شمالی هستم شما کجایی؟

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من فکر کنم از شما چند سالی بزرگ ترم اما خب دلم میخواد مثل یه خواهر بدونی من رو...منم دنیا خیلی ...

من از چهارمحال

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
درخواست رو قبول کردم عزیزکم

پیام دادم

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
عزیزم منم تو شرایط استارتر هستم و الان ۹ ساله مادرم فوت کرده و پدرم هم ازدواج نکرده و هیچ هم عجیب نی ...

ما مادرمون بود و هر بار مادر پدرم بهش می گفت این طلاق بده و یه زن دیگه بگیر.

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ای بابا چقدر بد...امان از این مادربزرگ های پدری( البته بعضیاشون)

میدونید عزیزم من شاید اون اوایل با پدرم خیلی چالش داشتم اما خداییش همیشه گفته و میگه راضی نیست نامادری بیاره بالای سرم...الانم که دیگه سنی ازش گذشته طبعاً به ازدواج فکر نمی کنه اما خب اون اولش که مادرم فوت کرد میتونست ازدواج بکنه و نکرد

پیام دادم

الان چک میکنم عزیزم و جواب میدم

چی شد تهش؟

خیلیا رو دیدم مثل شما عزیزم تنها نیستی

بعد فوت عمه ام دختر عمه ام با پدرش زندگی میکنه و تک فرزنده

بعد فوت خاله ام هم پسرش با شوهرش زندگی میکنن

چند مورد دیگه هم داریم بازم اطرافمون که پدر خانواده فوت شده

فقط صنوبر🌹