2777
2789
عنوان

کمکککک میخان برام یلدایی بیارن

170 بازدید | 18 پست

شام

لازانیا با فسنجون خوب میشه بنظرتون؟

کنار فسنجون سالاد انار که توش کلم انار هویج کشمش اینا هست

با ترشی

خوب میشههه؟

دسر هم درست میکنم

کد معرف

میلی گلد۲۰ سوت طلا میده:

milli-vr1wc

ویپاد بانگ پاسارگاد۷۵ تومن بابت ثبت نام میده بی چون و چرا:

2VZHXL

توکنیکو ۱۰ سوت طلا میده:

p5qt4vx

صراف ۱۰۰ تومن هدیه میده:

DMWX6

ملّی گلد ۱۰ سوت میده

MG5jWTjbs8iG

برای گرفتن هدیه ها باید حتما کد معرف رو وارد کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رسم طلا دارید؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

لازانیا و فسنجون اصلا با هم جور در نمیان

دوما فسنجون به اکثر ذایقه ها نمیخوره من جات بودم درست نمیکردم

پروفایل خودمم . بچه سال های زیر ۱۶ سال برای من کامنت نذارن حوصله بچه مچه اصلا ندارم بله من عاشق اقای مهدی احمدوند هستم و ایشون در رویا برای من هست و در واقعیت رویای من هست کل دنیا رو بگردی نمیکنی بهتر از من پیدا این اکانت اصلیم نیست وقتی تعلیق میشم میام اینجا . بزار تو غم خودش غرق بشه

عزیزم مرغ ترشکه توش رب انار داره درست کن بنظرم

عشقم چجوریه بلد نیستم اگ زحمتی نیس رسپیش و بدی

این سری مامانم مرغ خرید خیلی کوچولو کوچولو بودن بخاطر همون گفتم تو فسنجون خوب میشن

برای مرغ ترش خوب میشه؟