زیگورااااات مدیر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 1733 عنوان اونایی که بچه مدرسه ای دارن لطفا بیایید | مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 116 پست لطفاً تجربه هاتون را باهام به اشتراک بزارین.روزی که بچه ام رو بردم سنجش،گفتن،دیر آموزه ولی میتونه در مدرسه دولتی درس بخونه 1402/10/07 | 23:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آبجی_خانوم عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6149 ممنون آبجی خانوم از دل گرمیتون انشاءالله عاقبت شما و عزیزانتون هم بخیر بشه مطمعن باش گلم چون شما حرکت و تلاش داری و خدابرکتشو میده ممنونم خواهر گلم انشالله شما و عزیزان هاتون سلامت و عاقبت بخیر باشید
زیگورااااات مدیر استارتر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 1733 من پسرم کلاس چهارم اینجوری بود با کمک معلم رهاش کردم چون دیگه به مرز جنون رسیده بودم به معلمش ... اون روز رفتم مدرسه معلمش میگه انگار بچه ات،سر کلاس نیست،نمیدونم حس میکنم فقط جسمش سر کلاسه،خدا را شکر پسرتون پیشرفت کرده
زیگورااااات مدیر استارتر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 1733 مطمعن باش گلم چون شما حرکت و تلاش داری و خدابرکتشو میده ممنونم خواهر گلم انشالله شما و عزیزان ... انشاءاللهانشاءالله
mami_hamta عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 19935 اون روز رفتم مدرسه معلمش میگه انگار بچه ات،سر کلاس نیست، نمیدونم حس میکنم فقط جسمش سر کلاسه، ... نقص توجه داره خب همتای مامانم بودم❤
نسییم۱۳۶۸ عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 9068 اون روز رفتم مدرسه معلمش میگه انگار بچه ات،سر کلاس نیست، نمیدونم حس میکنم فقط جسمش سر کلاسه، ... عزیزم ان شاء الله شما هم به آرامش برسی من کاملا درکت میکنم واقعا سخته سخت پا به پای بچه درس خوندن وبه زندگی وبقیه بچها هم رسیدگی کنی خدایا مواظب زندگیم باش مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰 دوستان پدرم یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید 😭
زیگورااااات مدیر استارتر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 1733 سلام.شبتون خوش شما اینهمخ سال گاش با روانشناس کودک و مدرسه غیر انتفاعی پیش میرفتین. سنجش روی همه ب ... جایی که هستم متاسفانه مراکز خوب ندارن.اینقد هم از غیرانتفاعی ها بد شنیدم،که معلماشون بی سابقه هست و ... حقیقتا دلسرد شدم.ولی مدرسه پسرم همیشه معلماشون افتضاح بود و متاسفانه تکرار و تمرین نداشتن این ضربه بزرگی بهشون زد
زیگورااااات مدیر استارتر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 1733 پسردایی منم اینجوری بود ولی تابستون رفت پیش یه تعمیرات موبایل الان انقدر موفق شده که نگو شاید تو یه ... تو چند سالگی؟
گلسنگی۱۳۷۰ عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 54 خدا کمکت کنه، من خودمو نابود کردم، اصلا استراحت ندارم، همش دارم باهاش میخونم دلم نمیاد رها ... من امسال هفتمه ولش کردم دیگه کشش ندارم دخترم سومه همش با اینم ولی زحمت بی فایده
زیگورااااات مدیر استارتر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 1733 من امسال هفتمه ولش کردم دیگه کشش ندارم دخترم سومه همش با اینم ولی زحمت بی فایده دخترتون چطوره درسش؟
mami_hamta عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 19935 بنظرتون چیکار کنم براش؟ دکتر ببر ممکنه به داروواکنش خوبی نشون بده مثلا به بعضیا ریتالین میسازه عالیمیشن از لین رو به اون رو همتای مامانم بودم❤
زیگورااااات مدیر استارتر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 1733 من امسال هفتمه ولش کردم دیگه کشش ندارم دخترم سومه همش با اینم ولی زحمت بی فایده نمره های پسرت چطوره؟امتحانشون شروع شده،حداقل گوشی بده دستش سوالا رو رو گوشی بخونه
زیگورااااات مدیر استارتر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 1733 دکتر ببر ممکنه به داروواکنش خوبی نشون بده مثلا به بعضیا ریتالین میسازه عالیمیشن از لین رو به اون رو حتما انشاءالله یکشنبه میبرمش
گلسنگی۱۳۷۰ عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 54 [QUOTE=322513312]دخترتون چطوره درسش؟[/QUOTEپسرم ریاضی هیچ حفظیاتش عالیه ولی باید خودم هی بگم تا حفظ کنه دخترم پشت کار داره ولی دیر میفهمه ریاضی باید خودم براش بگم چندین بار همش خودم باید باشم
زیگورااااات مدیر استارتر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 1733 من امسال هفتمه ولش کردم دیگه کشش ندارم دخترم سومه همش با اینم ولی زحمت بی فایده یه گروهی آموزشی هستن تو گوگل گروه اکولاد،اسم پسره رضا هست حالا فردا اسم دقیقش،رو براتون میگم ما کلا با اون پیش میرویم همه ی درسها را داره آموزشش رو