2777
2789

که با ما 9 ساعت فاصله داره همه ی مناسبتا رفتیم فوتش و چهلم و اولین عیدش ولی متاسفانه من پریود میشم فردا حالم خوش نیست بچه کوچیک بد قلق و بدغذا هم دارم چه بهونه ای به مادرم بیارم که راضی بشه به نرفتن من؟ خیلی حساسه ولی واسه چهلم خدا بیامرز که تو شهر ما گرفته بودن کسی از دختر دایی دختر خاله هام و اینا نیومده بودن ولی مادره من حساسه چیکار کنم چی بگم بنظرتون 

خدایاشکرت

بگو  بچه هات هر دو باهم انفولانزا گرفتن  نمیتونی بیاریشون

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر تولدشون بود هم ۹ ساعت میرفتین بخاطرش؟

نمیدونم بچه کوچیک دارین یا نه بچه من فوق العاده شلوغ و بدغذا دوسالشه بخوام برم قراره همه با هم تو خونه کوچیک باشن که بچم از خودش به شدت درمیاد ابرومو میبره غذا هم نمیخوره خودمم پریود خیلی اذیت میشم باز بچه نداشتم میرفتم واقعا مشکلم اینه مادرم راضی نمیشه نمیدونم چی بگم چه بهونه ای بیارم که  راضی بشه به نرفتنم

خدایاشکرت
دیگه سال پدربزرگ توی شرایط شما مادرت باید خودش متوجه باشه ! خیلی واضح بگو نمیام شما خودت مادری تص ...

سر سال مادربزرگم نتونستیم بریم به شوهرم مرخصی ندادن منم نمیتونستم تنها پاشم برم چندین سال قبل هنوزم که هنوزه مادرم میگه تو نیومدی سالگرد فوت مادر من عقده کرده نمیدونم ولی چرا خاله های دیگه موقع چهلم پدر بزرگم که طرفای ما بود چیزی نگفتن به نیومدن بچه هاشون مادرم خیلی بی منطقه 

خدایاشکرت
نمیدونم بچه کوچیک دارین یا نه بچه من فوق العاده شلوغ و بدغذا دوسالشه بخوام برم قراره همه با هم تو خو ...

من نمیگم چرا نمیرید اینو میگم که ما مرده پرستیم یعنی اگر تولدش بود عمرا ۹ ساعت راه رو بخاطرش نمیرفتید اما برای سرسال فوتش به فکر رفتن هستید

من نمیگم چرا نمیرید اینو میگم که ما مرده پرستیم یعنی اگر تولدش بود عمرا ۹ ساعت راه رو بخاطرش نمیرفتی ...

اگه تولدش بود به نرفتنم مادرم اصرار نمیکرد چون فوت کرده اصراررررر پشت اصرار

خدایاشکرت