که با ما 9 ساعت فاصله داره همه ی مناسبتا رفتیم فوتش و چهلم و اولین عیدش ولی متاسفانه من پریود میشم فردا حالم خوش نیست بچه کوچیک بد قلق و بدغذا هم دارم چه بهونه ای به مادرم بیارم که راضی بشه به نرفتن من؟ خیلی حساسه ولی واسه چهلم خدا بیامرز که تو شهر ما گرفته بودن کسی از دختر دایی دختر خاله هام و اینا نیومده بودن ولی مادره من حساسه چیکار کنم چی بگم بنظرتون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم بچه کوچیک دارین یا نه بچه من فوق العاده شلوغ و بدغذا دوسالشه بخوام برم قراره همه با هم تو خونه کوچیک باشن که بچم از خودش به شدت درمیاد ابرومو میبره غذا هم نمیخوره خودمم پریود خیلی اذیت میشم باز بچه نداشتم میرفتم واقعا مشکلم اینه مادرم راضی نمیشه نمیدونم چی بگم چه بهونه ای بیارم که راضی بشه به نرفتنم
سر سال مادربزرگم نتونستیم بریم به شوهرم مرخصی ندادن منم نمیتونستم تنها پاشم برم چندین سال قبل هنوزم که هنوزه مادرم میگه تو نیومدی سالگرد فوت مادر من عقده کرده نمیدونم ولی چرا خاله های دیگه موقع چهلم پدر بزرگم که طرفای ما بود چیزی نگفتن به نیومدن بچه هاشون مادرم خیلی بی منطقه