2777
2789
عنوان

کیا از قانون جذب نتیجه گرفتن.

698 بازدید | 30 پست

من خودم یک سالی هست باهاش اشنا شدم اولش خیلی خوب بهم نتیجه میداد یه مدت ولش کردم الان دوباره میخام مثل اولا بشم ولی تمرکز ندارم نمیتونم ارتعاشمو بالا نگه دارم. چیکار کنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی مدت استفاده کردم بعد یکی از کاربرا اینجا ی چیزی گفت کلا دیگه گذاشتمش کنار

اگه اونی که مد نظر من هست و پربازدید شد رو میگی 

اون که کلا شوت شده بود 

رفته بود تو فاز اجنه 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

میشه بیشتر راجبش توضیح بدی

قانون جذب یه قانون ثابث شدس مثل قانون جاذبه میگه ک به هر چی فکر کنی همونو جذب میکنی اگه مثلا ب پول فک کنی و ب ذهن ناخوادگاهت بفهمونی ک پول هست پول جذب میکنی ولی اگه همش بگی من پول ندارم نمیتونم فلان کارو کنم همینو جذب میکنی. این قانون بر اساس احساساتته اگه بگی من پولدارم ولی حس خوب نداشته باشی نمیشه باید با احساس مثبت بگی

اگه اونی که مد نظر من هست و پربازدید شد رو میگی  اون که کلا شوت شده بود  رفته بود تو فاز ...

اونکه ک گفت ادم میترسه ب چیزای بد فک کنه ....

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃

شما فقط با فکر کردن نمیتونی به هیچ چیزی برسی،نمیتونی فکرتو کنترل کنی، فقط میتونی نسبت به افکاری که از ذهنت میاد آگاه باشی و بازیچه دست افکارت نشی و بتونی رفتارت رو کنترل کنی،قانون جذبی وجود نداره اینا همش روانشناسی زرده، بهت راه کار عملی نمیده فقط ممکنه موقتا بتونه مشکلتو حل کنه، شما شاید بتونی فکر مثبت رو جایگزین فکر منفیت بکنی ولی بعد از یکی دو روز اون افکار منفی با شدت بیشتری برمیگرده، خدا ما رو اینجوری خلق کرده، ویژگی ذهن و مغز ماست که فکر تولید بکنه، اگر فکر منفی نباشه نمیتونیم از خودمون مراقبت کنیم،فقط مهمه که آگاه باشیم و بدونیم همه ی فکرای منفی که سراغمون میان واقعیت ندارن و فقط حاصل عملکرد ذهن ما هستن نه باهاشون مبارزه کنین نه توشون غرق بشین

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

منم راهنمایی میکنی

توضیح دادم عزیزم من کتاب راجبش زیاد خوندم  خیلیا بودن ک با همین قانون جذب شفا پیدا کرده بودن من خودم واسم خیلی اتفاق افتاده ازش معجزه اول زیاد میدیدم ولی الان نمیدونم نمیتونم روش تمرکز کنم

اونکه ک گفت ادم میترسه ب چیزای بد فک کنه ....

من یکی رو دیدم 

لباس قرمز میپوشید و می‌گفت شیطانم و اینا 😐

اصلا قانون جذب نبود 

انداخت گردن قانون جذب 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

شما فقط با فکر کردن نمیتونی به هیچ چیزی برسی،نمیتونی فکرتو کنترل کنی، فقط میتونی نسبت به افکاری که ا ...

اتفاقا من از وقتی باهاش اشنا شدم افکار منفی کمتر شده و توی موقعیتای بد میتونم نیمه پر لیوانو ببینم  قبلش سر هر موضوع کوچیکیم ک بود کلی حالم بد میشد استرس بدی میگرفتم الان اینجوری نیستم

من یکی رو دیدم  لباس قرمز میپوشید و می‌گفت شیطانم و اینا 😐 اصلا قانون جذب نبود  انداخت ...

🤣🤣

حالا بنظرم ادامه بدم قانون جذبه چند وقت خیلی باهاش حالم خوب بود اصلا فکرای منفی نیومد سراغمو و... ولی دیگه ب حرف اون دیگع میترسیدم

من یکی رو دیدم  لباس قرمز میپوشید و می‌گفت شیطانم و اینا 😐 اصلا قانون جذب نبود  انداخت ...

اصلا قانون جذب بحثش جداست از اینا  این قانون میگ ناشکری نکن فقط داشته هاتو ببین و بابتشون خدارو شکر کن اونموقع بیشتر بهت میده اگه هم ناشکری کنی از دست میدی

اینکه شما سعی کنی فقط مثبت فکر کنی و اگه فکر منفی اومد سراغت بترسی که نکنه به واقعیت تبدیل بشه بزرگترین ظلمیه که میتونی بخودت بکنی چون دچار وسواس فکری شدید میشی،خواهش میکنم با این مزخرفات روح و روان خودتونو نابود نکنین،یا حق 🤚

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

اینکه شما سعی کنی فقط مثبت فکر کنی و اگه فکر منفی اومد سراغت بترسی که نکنه به واقعیت تبدیل بشه بزرگت ...

منم از همین میترسم ک دیگه ادامه ندادم