2777
2789
عنوان

کیا از قانون جذب نتیجه گرفتن.

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 30 پست
🤣🤣 حالا بنظرم ادامه بدم قانون جذبه چند وقت خیلی باهاش حالم خوب بود اصلا فکرای منفی نیومد سراغمو و ...

افکار مثبت خیلی انرژی‌شون بیشتره 

۹۹ درصد فکرای منفی اتفاق نمی افتن 

کافیه به گذشته نگاه کنی 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

🤣🤣 حالا بنظرم ادامه بدم قانون جذبه چند وقت خیلی باهاش حالم خوب بود اصلا فکرای منفی نیومد سراغمو و ...

اون بحثش جداست مال چشم سومه ک بعضیا میگن اگه با روش های اشتباه باز بشه میتونی اجنه رو ببینی نمیدونم راسته یا نه ولی اونم الکی نیست تمرین زیاد میخاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا قانون جذب بحثش جداست از اینا  این قانون میگ ناشکری نکن فقط داشته هاتو ببین و بابتشون خدارو ...

میدونم عزیزم 

یکی پارسال اینا تاپیک زد پربازدید شد

همه رو ترسوند 

اکثرا هم نمیدونستن حرف ایشون. رو باور کردن🤕🤕

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

منم از همین میترسم ک دیگه ادامه ندادم

اتفاقا وقتی تصمیم بگیری ک ازش استفاده کنی از همون اولش میبینی نشونه هاشو مثلا ساعت جفت زیاد میبینی ب یک چیزی فک میکنی توی زندگیت میبینیش 

چی‌میگف‌مگه من ندیدم‌تاپیکشو‌جریانش‌چیه

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...
اتفاقا وقتی تصمیم بگیری ک ازش استفاده کنی از همون اولش میبینی نشونه هاشو مثلا ساعت جفت زیاد میبینی ب ...

اره ولی دیگه از ی جایی ب بعد ادم میترسه الان موندم ادامه بدم یا ن 

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃
شما فقط با فکر کردن نمیتونی به هیچ چیزی برسی،نمیتونی فکرتو کنترل کنی، فقط میتونی نسبت به افکاری که ا ...

عزیزم من خودم با قانون جذب چیزی که میخواستم رو جذب کردم خونه دلخواهم همسر ایده آل 

منم از همین میترسم ک دیگه ادامه ندادم

کتاب چهار اثر از اسکاول شین رو خوندی ؟

بخون خیلی از افکارت مثبت میشن 🤍✨

چی‌میگف‌مگه من ندیدم‌تاپیکشو‌جریانش‌چیه

من اون ک گفت شیطانمو ندیدم 

یکی دیگه بود ک گفت میرسه از قانون جذب استفاده کنه

اره ولی دیگه از ی جایی ب بعد ادم میترسه الان موندم ادامه بدم یا ن 

اگه از راه درستش بری اصلا ترس نداره فقط باید سپاسگذاری کنی و حالتو خوب نگه داری چیزای مثبت زندگیتو ببین و بابتشون خداروشکر کن و هر چی ک میخای از خدا جوری رفتار کن ک انگار داریش و الان مال توعه بعد رهاش کن صد در صد بهش میرسی من خودم چند بار امتحان کردم

قانون جذب یه قانون ثابث شدس مثل قانون جاذبه میگه ک به هر چی فکر کنی همونو جذب میکنی اگه مثلا ب پول ف ...

دقیقا من از ته دلم به چیزی فکر کنم واقعا قبول کنم یه چی تو قلبم اتفاق میفته که میشه انوقت اتفاق افتاده بارها به چیزی که میخوام تمرکز کردم بهش رسیدم یکیش شوهرم یکیش خونه ای که میخواستیم بخریم خریدیم حتی به خونه فکر میکردم خودمو توش میدیدم از کجاها رد میشم حتی کوچه هاشم تصورم میومد سربیست روز خریدیم با اینکه فروشنده دوبار از سر معامله بلندشد ورف خودشون زنگ زدن برای بار سوم سرمعامله....حتی عروسیمو تصور میکردم همونجور شد که شهر غریب میرم ....حتی یه چیزی ببینم طلا یا لباس واقعا دوسش داشنه باشم تصورش میکنم حتما میخرم ....من خیلی خیلی قانون جذب اعتقاد دارم واقعا حقیقته....من تو مجردیم با بچمم تو تصورم جاهایی که الان میریم میگردیم میگشتیم ....واقعا اتفاق افتاده الان الانم در حال جذب چندنا چیز هستم تو زندگیم که یکیشم ماشینه اون یکیا  تو تصوراتم کامل میاد ومیشینه تو دلم اما ماشین فعلا دور انگار ازمون اصلا نمیشینه تصورم

اگه از راه درستش بری اصلا ترس نداره فقط باید سپاسگذاری کنی و حالتو خوب نگه داری چیزای مثبت زندگیتو ب ...

اگ دوستان مث شما خوب راهنمایی کنن  واقعا ادم بهتر نتیجه میگیره