من خودم یک سالی هست باهاش اشنا شدم اولش خیلی خوب بهم نتیجه میداد یه مدت ولش کردم الان دوباره میخام مثل اولا بشم ولی تمرکز ندارم نمیتونم ارتعاشمو بالا نگه دارم. چیکار کنم؟
🤣🤣 حالا بنظرم ادامه بدم قانون جذبه چند وقت خیلی باهاش حالم خوب بود اصلا فکرای منفی نیومد سراغمو و ...
افکار مثبت خیلی انرژیشون بیشتره
۹۹ درصد فکرای منفی اتفاق نمی افتن
کافیه به گذشته نگاه کنی
به پختگی که برسی میفهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدمها شوی.به پختگی که برسی میفهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی میفهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاشهای بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف میکنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوتها و حرفها خم به ابرو نمیآوریفقط لبخند میزنی و به راهت ادامه میدهی و کار خودت را میکنی
اصلا قانون جذب بحثش جداست از اینا این قانون میگ ناشکری نکن فقط داشته هاتو ببین و بابتشون خدارو ...
میدونم عزیزم
یکی پارسال اینا تاپیک زد پربازدید شد
همه رو ترسوند
اکثرا هم نمیدونستن حرف ایشون. رو باور کردن🤕🤕
به پختگی که برسی میفهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدمها شوی.به پختگی که برسی میفهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی میفهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاشهای بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف میکنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوتها و حرفها خم به ابرو نمیآوریفقط لبخند میزنی و به راهت ادامه میدهی و کار خودت را میکنی
🤣🤣 حالا بنظرم ادامه بدم قانون جذبه چند وقت خیلی باهاش حالم خوب بود اصلا فکرای منفی نیومد سراغمو و ...
چیمیگفمگه من ندیدمتاپیکشوجریانشچیه
میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚 «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد میکشد و به وسعت دنیا میگرید و کسی آن را احساس نمیکند...
اره ولی دیگه از ی جایی ب بعد ادم میترسه الان موندم ادامه بدم یا ن
اگه از راه درستش بری اصلا ترس نداره فقط باید سپاسگذاری کنی و حالتو خوب نگه داری چیزای مثبت زندگیتو ببین و بابتشون خداروشکر کن و هر چی ک میخای از خدا جوری رفتار کن ک انگار داریش و الان مال توعه بعد رهاش کن صد در صد بهش میرسی من خودم چند بار امتحان کردم
قانون جذب یه قانون ثابث شدس مثل قانون جاذبه میگه ک به هر چی فکر کنی همونو جذب میکنی اگه مثلا ب پول ف ...
دقیقا من از ته دلم به چیزی فکر کنم واقعا قبول کنم یه چی تو قلبم اتفاق میفته که میشه انوقت اتفاق افتاده بارها به چیزی که میخوام تمرکز کردم بهش رسیدم یکیش شوهرم یکیش خونه ای که میخواستیم بخریم خریدیم حتی به خونه فکر میکردم خودمو توش میدیدم از کجاها رد میشم حتی کوچه هاشم تصورم میومد سربیست روز خریدیم با اینکه فروشنده دوبار از سر معامله بلندشد ورف خودشون زنگ زدن برای بار سوم سرمعامله....حتی عروسیمو تصور میکردم همونجور شد که شهر غریب میرم ....حتی یه چیزی ببینم طلا یا لباس واقعا دوسش داشنه باشم تصورش میکنم حتما میخرم ....من خیلی خیلی قانون جذب اعتقاد دارم واقعا حقیقته....من تو مجردیم با بچمم تو تصورم جاهایی که الان میریم میگردیم میگشتیم ....واقعا اتفاق افتاده الان الانم در حال جذب چندنا چیز هستم تو زندگیم که یکیشم ماشینه اون یکیا تو تصوراتم کامل میاد ومیشینه تو دلم اما ماشین فعلا دور انگار ازمون اصلا نمیشینه تصورم