2777
2789

من که کلافه شدم😮‍💨 تا میشینم میگن آب، تا میشینم میگن نون تا میخوام استراحت کنم میگن پاشو سیب بده نمیدونم چی بده.... خسته شدم 😩😩

غذا میخورن، یک ساعت بعد باز گشنه ان 🙄

اگه حالم خوب باشه مشکلی نیست، مریض شدم سرما خوردم با این حالم باید ماهی درست کنم براشون 😟😟

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

دقیقا 

انگار دوست ندارن بشینیم🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که اینجوری هستیم 

خیلی سخته دیگه به خدا از پا افتادم، بعد میگن چرا چاق نمیشی،  مگر اینا میزارن، فقط میخورن و میریزن

چند سالشه؟  من آب رو میریزم پارچ. یه خوراکی یا میوه هم میذارم رو میز میرم دراز میکشم

اخه یکی نیست که سه تا پسرن،  بعضی وقتا میگم بزرگه آبی چیزی بده به داداشاش،  ولی همین بزرگه ۹ سالشه از همه بدتره😮‍💨 هرچی میگم تو بزرگ شدی اب میخوایی برو بر دار کو گو ش شنوا

منم الان منتظرم یکی منو از صدا کنه ،،،،

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

تو بنده برگزیده ای بچه های من از گرسنگی بمیرن هم هیچی نمیخوان من بد بخت باید ؟میوه  پوست کنم بد ...

اون طوری هم خوب نیست، این طوری هم خوب نیست بزرگ شدن دیگه ماشاءالله باید خودشون کاراشون بکنن من فقط به اون کوچیکه آبی بدم، نونی بدم 

ی بشقاب میوه بشور با ی پارچ اب بزار رو‌میز خودشون بخورن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است