2777
2789
عنوان

مرده ها ...

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تابحال عزیزازدست دادی عزیزم؟خیلی سخته خداسرکسی نیاره(ولی طبیعیه سرهمه بالاخره میاد) بت نساختیم امامگه میشه این داغوفراموش کرد!جیگرت سوخته  

امابله ک مرگ حقه هممون رفتنی هستیم ولی خوب تحمل ازدست دادن عزیزم سخته

Dunyada olumden baskasi yalan

فرهنگ خاورميانه كه مرده پرست و مرده پروره

ولي يه طورايي همه جا همينه، تا طرف ميميره نقاشياش گرون ميشن حالا زنده كه بوده از شدت فقر مرده ها! 

الان كي مرده؟

يه نكته اي هم الان به ذهنم رسيد

به شخصي كه مرده هر چقدر توجه كني هر كاري كني روش زياد نميشه، شايد ناخودآگاه قضيه اينه

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
فرهنگ خاورميانه كه مرده پرست و مرده پروره ولي يه طورايي همه جا همينه، تا طرف ميميره نقاشياش گرون مي ...

کسی نمرده. فقط خیلی عجیبه برا من این فرهنگ. ربطی به خاورمیانه هم نداره. تا اونجا که خبر دارم عربستان اسید میریزن رو .. بعد دو ساعت پودر شده رفته.  اینجور توجهی به مردها میکنن 

مگه کشورا دیگه عزیزاشون نمیمیرن؟ ولی اینطوری نمیکنن

الان فهمیدم شماکاربرمردی. 

وانتظاردرک احساسات یه زنونمیتونم ازت داشته باشم، اکثرشماهاخیلی بی تفاوت ازش ردمیشین درست مثل خیلی چیزای دیگه. 

الان فهمیدم شماکاربرمردی.  وانتظاردرک احساسات یه زنونمیتونم ازت داشته باشم، اکثرشماهاخیلی بی ت ...

زنای خارجی زن نیستن مگه؟ اصلا صحبت من راجب مرد و زن نیست. راجب فرهنگمونه

زنای خارجی زن نیستن مگه؟ اصلا صحبت من راجب مرد و زن نیست. راجب فرهنگمونه

باشه خب!شماواسه عزیزای ازدست رفتت ناراحت نشواشک نریزولی نمیتونی همه رومتقاعدکنی ک مثل توفکرکنن  

این موضوع ربطیم ب فرهنگ نداره بحث عاطفه واحساسه ک معلومه تووجودهرکسی نمیتونه باشه!