2777
2789

من دوستی دارم که همش ازم سو استفاده میکنه ولی همیشه با زبون چرب و نرمش مثلا می خواد سر منو شیره بماله من همیشه این جمله رو برای خودم تکرار می کنم میگم که با هیچ کس بد نباش و کاری که از دستت بر میاد برای دیگران انجام بده اما جدیدا خیلی پر رو شده . 

سر کار بودم پیام داد که فرمت پایان نامه رو برام بفرست با هزار تا گرفتاری براش فرستادم . بعد میگه برام نیومده به این ایمیل بفرست . گفتم شلوغم . بعد میگه تا دو بفرستی خوب میشه . من همیشه به دردش خوردم اما یکبار هم کاری برای من نکرده یکبار برای تست بهش گفتم فلان کارو بکن برام پیچوند . خیلی ازش دلگیرم میخوام یه چی بگم و بلاکش کنم . اما باز میگم دلش رو نشکونم . اصلا نمی دونم چکار کنم سنمم کم نیست من 34 اون 38 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا ازش بدم میاد دیگه از سواستفاده گریش . یه جمله بگید بهش بگم و بلاکش کنم 

دوست صمیمی  که نیست     پس نیازی نیست برای خدافظی باهاش بهانه بیاری      بگو بهتره دیگه راهمون از هم جدا بشه خدافظی کن و بلاکش کن    ترجیحا موقعی باشه که آنلاین نباشه و نتونه باز زبون بریزه

چیزی نگو بلاک هم نکن

این‌بار کاری بهت گفت انجام نده اگه سرت شلوغه بگو سرم شلوغه و...

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نیاز ب جمله نداره فقط جواب نده بهش اگه دیدیشم عین خیالت نباشه 

چی بهش بگم دلمم خنک بشه ولی محترمانه باشه. تو دلمه . خیلی ازم سو استفاده کرده . نمی خوام باشه دیگه  

دوست صمیمی  که نیست     پس نیازی نیست برای خدافظی باهاش بهانه بیاری    ...

قبلا صمیمی بود گلی تا حالش بد می شد میگفت بیا دنبالم دور بزنیم . من یه بار حالم بد بود اومدم باهاش درد و دل کنم خودش رو نشنیدن زد .