2777
2789
عنوان

خوشگلای رفیق باز بیاین کارتون دارم .

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 32 پست
اصلا ازش بدم میاد دیگه از سواستفاده گریش . یه جمله بگید بهش بگم و بلاکش کنم 

هیچی نگو و ازش فاصله بگیر من یه دوست داشتم فقط بخاطر ماشینم باهام دوست بود هیچوقت پیام نمیداد بگه حالت چطوره هر وقت مبخواست بره بیرون که اکثرا هم دوست داشت هر روز خدا بره بیرون پیام میداد مثلا من بهش پیام میداد راجب موضوعی میپرسیدم حال جواب دادن نداشت اما همیشه رفیق شفیق ماشینم بود منم گفتم برو گمشووو بابااا انقدر پیام داد از هر ده تا یکی جواب دادم و نرفتم باهاش هیج جا ازش فاصله گرفتم الان دو سال کلاااا ندیدمش توام همینجوری ازش دور شو حالم از ادمهای سواستفاده گر بهم میخوره 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ای مگه  حالا اون رفتارش این بوده و تو نباید دل رحمی میکردی  حالا هم عادی باش و کمتر ...

من اصلا پیام نمیدم اون پیام میده وقتی پیام میده اعصابم خورد میشه و اینکه دوست دارم بهش بگم که دیگه بهم پیام نده . مثل بچه ها که میگفتن قهر قهر   

هیچی نگو و ازش فاصله بگیر من یه دوست داشتم فقط بخاطر ماشینم باهام دوست بود هیچوقت پیام نمیداد بگه حا ...

دقیقا اونم بخاطر ماشین هست و همیشه ادعای دوستی 17 ساله با من رو داره . اما دوست دارم بهش بگم که سو استفاه گره

وقتی بهم پیام میده بدم میاد ازش 

خب پس همونطور که بقیه دوستان گفتن تمومش کن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
زیاد تحویلش نگیر خودبخود رابطه کمرنگ میشی اون بلاک هم در حد کار بچه های ۱۷ ۱۸ سالس.

کار بچگانرو هر کی میکنه🤣به ماها توهینن نکنیددد

و اما نیمه شبی خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست...از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند💔... 
فقط یه چی بگید بگم بهش و بلاک کنم دوست ندارم حتی شماره اش باشه تو گوشیم 

اگه واقعا از دستش ناراحتی باید حتی بدون خدافظی بلاکش کن بری   برای چی اصلا میخوای چیزی بهش بگی