اقا چه داستانیه مگه تشکیل خانواده خواستن چیز بدیه ؟ یا اینکه بعضیا میخوان کلاس بذارن مثلا میگن نه همچین اش دهن سوزی نیست اینا اخه چرا مگه شرایط همه رو میدونین ؟ اونایکه همیشه مجرد میخوان یمونن یک در میلیونن در جامعخ
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من جدا شدم ولی دوست دارم ک دوباره ازدواج کنم چون واقعا خیلی تنهام
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
خب خودت تجربه کن متوجه میشی چرا اون حرف و بهت میزدن
#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰♀️🤵♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨👩👧👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
ازدواج قطعا خوبه، ولی در صورتی که با انتخاب درست و عاقلانه و در زمان مناسب صورت بگیره
و تا وقتی مورد مناسب پیش نیومده دختر خانوم وقت و عمرش رو با کارهای مفید که باعث رشد و پیشرفتش میشه پر کنه، نه اینکه بشینه غصه بخوره و زندگیش رو هدر بده
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.