2777
2789
عنوان

باهوشی دخترم نمیدونم به کی رفته😇😅😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3945 بازدید | 173 پست
بخدا هیچ کس دیدم کتاب های دادشمو برداشته داره حل میکنه بدون اینکه هیچ کس یادش بده  ولی ما خانو ...

باورم  نمیشه ،جبر همون xyها نیست مگه ؟خب روش داره راه حل داره فرمول داره

یعنی چی قبل مدرسه ضرب و تقسیم یادمیگیرد میرید چرتکه؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤔قبل۶ سالگی ضرب و تقسیم روبلدین؟

بخدا مامانم مجبورمون میکرد اگه بلد نبودیم کتک میخوردیم 

به هیچ عنوان نمیگذاشت دو دقیقه بچگی کنیم 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

در ضمن میشنه منو نصیحت میکنه 😂😂

از خواهرت بیشتر بگو 

دختر منم ۸سالشه گاهی منو نصیحت می‌کنه اونم تو امور زندگی و رفتار با شوعر

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

باورم  نمیشه ،جبر همون xyها نیست مگه ؟خب روش داره راه حل داره فرمول داره یعنی چی قبل مدرسه ضرب ...

منم باورم نمیشد چرا همون هاش 

مثل اب خوردن حل میکنه ولی با روش خودش جواب درست در میاد  واسه خودش روش ساخته 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

از خواهرت بیشتر بگو  دختر منم ۸سالشه گاهی منو نصیحت می‌کنه اونم تو امور زندگی و رفتار با شوعر

پسرمنم گاهی فکر نمیکنم ۶.۷ سالشه بچه های الان همه باهوش شدن دوره دوره تکنولوژی هست مثل قدیما نیست 

نابغه یه مقولست عدم تمرکز یه مقوله دیگه شما چطور داری دکتری میگیری ؟ این که خیلی سادس ؟ نهایتا ب ...

عزیزم گفتم که با یه مشاور دیگه صحبت کردم زیاد ازش سوال پرسید و گفت یک درصد هم نداره 

بهرحال بچه ای که اختلال تمرکز داره اولین نفری که متوجه میشه مادرشه ولی من هیچوقت حس نکردم 

بچه کلاس اولی اگر تمرکز داشته باشه بدون حتی یک دیکته گفتن همه رو ۲۰ نمیگیره مشاورش هم گفت اولین نشانه جا انداختن کلمات توی دیکته هستش دختر من حتی علامت کاملا و نقطه ویرگول هم جا نمیندازه 

اصولاً بچه هایی که خیلی باهوشن اختلال تمرکز دارن این از نظر علمی ثابت شده زود حوصلشون سر می‌ره چون ف ...

نه والا چیز خاصی نخوردم در حد همون مکمل هایی که دکتر تجویز میکرد

خاهر کوچیکه من ۸ سالشه جبر حل میکنه جیگر  به هیچ کسم نگو راجبع دخترت چشم میزنن

ازون حرفا بودا. هرچقدر هم نابغه باسه ریاضی نیاز به آموزش داره نمیشه خودسر معادله های جبری رو یاد گرفت 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
پسرمنم گاهی فکر نمیکنم ۶.۷ سالشه بچه های الان همه باهوش شدن دوره دوره تکنولوژی هست مثل قدیما نیست&nb ...

اره اونقدر تو بازی اپلیکیشن کارتون چیزهای علمی یاد میدن که