2777
2789
عنوان

باهوشی دخترم نمیدونم به کی رفته😇😅😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3945 بازدید | 173 پست
فقط یکم اعتماد به نفسش کمه که اونم دارم روش کار میکنم ولی خب یه مشاور کاربلد بهتر میتونه احتمالا تو ...

احتمالا همون استرسه من استرسمو بیشتر از مامانم میگرفتم برخوردش در ظاهر عادیه و مهربون اما خیلی زود متوجه ناراحتیش میشدم الانم بیشتر از خواهرم مادرمو  درک میکنم الانم که الانه مامانم میگه بین شما بچه ها تو اصلا اذیتم نمیکردی انگار تو بچگی به این رسیده بودم که اگه بچه خوبی باشم مامانم یه کم از مشکلاتش کمتر میشه و یه جاهایی که خواهر و برادرم کوتاه نمیومدن من کوتاه میومدم که به مرور یه جا میرسیدم که بیخودی گریه میکردم بهانه میوردم یه حالت مهر طلبی پیدا کرده بودم درحالی که مامانم اصلا مهرطلب نیست کمال‌گراست و همین یکی از دلایل  استرسش بود 

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
دختر منم گاهی حس میکنم مشکلات ما تو مدرسه و زن گی روزمره اش تاثیر میزاره  

آره مطمئن باش که میزاره به نقاشی هاش دقت کن خورشید میشه مادر اگه خندون باشه بزرگ و کوچیک باشه و.‌.‌. ابر میزان شادیش تو زندگی رو نشون میده اگه هوا ابری باشه یعنی از چیزی ناراحته بزن اینترنت روانشناسی نقاشی کودکان همه چیو نوشته واقعا هم درسته بعضی بچه ها ناراحتیشونو پنهان میکنن یه دفعه بروز میکنه

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترمنم تیزهوشان درس میخونه البته متوسطه ،معاونشون گفتم چرا بچه هارو درجریان کارهای مدرسه نمیزارید اصلا خبرندارن ازبعضی ازکارها معاونشون گفت ماهمه چی و بهشون میگیم اینا که باهوشن تمرکز ندارن.....واقعاااا تمرکزشون کمه بااینکه هوششون خوبه

آره مطمئن باش که میزاره به نقاشی هاش دقت کن خورشید میشه مادر اگه خندون باشه بزرگ و کوچیک باشه و.‌.‌. ...

ممنون نقاشی زیاد نمی‌کشه 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست