2777
2789
عنوان

من موندم این دختر های پولداری که به پسر پایین تر از خودشون شوهر میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 114 پست
منم گفتم حقوق رو تماما میدم شما متن رو برعکس میخونی؟ بعدشم ویژگی های اخلاقی با ویژگی ها مالی فرق دار ...

حق طلاق هم میدی؟

اگه اینو با حق تصنیف میدی اون موقع بگو برابر

حق طلاق هم میدی؟اگه اینو با حق تصنیف میدی اون موقع بگو برابر

تنصیف به شرط شاغل بودن خانوم

اگه این مورد رو درک نکردید لصفا بحث رو کش ندید باز بحث دوباره و بیهوده پیش میاد

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنصیف به شرط شاغل بودن خانوم اگه این مورد رو درک نکردید لصفا بحث رو کش ندید باز بحث دوباره و بیهوده ...

تصنیف و مثل اینکه اصلا معنیش و نمیدونی ی سرچ بزن بعد بیا بگو

حق طلاق هم هر وقت بدون چون و چرا دادی بعد حرف از حقوق برابر بزن

تصنیف و مثل اینکه اصلا معنیش و نمیدونی ی سرچ بزن بعد بیا بگو حق طلاق هم هر وقت بدون چون و چرا دادی ب ...

چرا احساس دانایی میکنی اصلا برای دعوا آمدی جلو

تنصیف میشه تقسیم اموال بین زن و مرد هنگام طلاق ولی وقتی زن شاغل نباشه یعنی همون اموالی که مرد براشون ذره ذره تلاش کرده رو بیاد رایگان نصفشون رو بده به زن

حق طلاقم ربطی به این نداره

چرا احساس دانایی میکنی اصلا برای دعوا آمدی جلو تنصیف میشه تقسیم اموال بین زن و مرد هنگام طلاق ولی وق ...

قانون نمیگه زن شاغل باشه یا نه

دربر گیرنده تمام چیزهایی که بعد از عقد به دست بیاد حالا چ شاغل چ غیر شاغل

حق طلاق هم ک فقط میگی ربطی ب این موضوع نداره چشم هات و باز کن. برو چندتا پیام قبلت و بخون گفتی مهریه در برابر حقوق عقد

حقوق عقد هم شامل طلاق میشه

چرا احساس دانایی میکنی اصلا برای دعوا آمدی جلو تنصیف میشه تقسیم اموال بین زن و مرد هنگام طلاق ولی وق ...

احساس دانایی هم میکنم چون سرم میشه

سرم و نکردم تو برف

حرف بی اساس هم قبول نمیکنم

قانون نمیگه زن شاغل باشه یا نه دربر گیرنده تمام چیزهایی که بعد از عقد به دست بیاد حالا چ شاغل چ غیر ...

قا اینجا مهم نیست توافق دو نفر مهمه

چه گیری به حق طلاق دادی من ده باره دارم میگم همراه اون حقوق کامل عقد حق طلاقم هست که به خانوم میدم

ساده تر نمیتونم بگم دیگه حق طلاف به خانوم میرسه همراه اون حقوق اصلا بحثی در این مورد ندارم

درک نکردی دوباره متن رو بخون بی زحمت

احساس دانایی هم میکنم چون سرم میشه سرم و نکردم تو برف حرف بی اساس هم قبول نمیکنم

اینکه فکر میکنی از بقیه داناترین نادرست

حرف بی اساس نزدم فقط حرف های بی اساس و چرتی که با فرهنگ و رسوم قاطی کردن رو قبول ندارم

موافقم با حرفاتون

بنظر منم کار منطقی نیست پول بدی ب همسر

حالا ی مواقعی لازمه ولی کلا نه چون ب چشم دیدم پررو میشه

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..

تنصیف اموال ربطی به شاغل بودن و نبودن زن نداره

تو کشورهای اروپایی تنصیف اموال از این منطق اومد که رن حتی اگه خونه دار باشه به اقتصاد خانواده کمک زیادی میکنه

چه کمکی؟

آشپزی

نظافت

نگهداری از فرزند

اگه آقا بخواد تمام اینکارها رو تنهایی انجام بده کی وقت میکنه کار کنه و پول جمع کنه ؟

تنصیف به شرط شاغل بودن خانوم اگه این مورد رو درک نکردید لصفا بحث رو کش ندید باز بحث دوباره و بیهوده ...

فکر نمی کنید شما آقایون زیاد پررو هستید؟ هرجا به نفعتونه اسلام را قبول دارید و هرجا به نفعتونه باز غرب را.

مهریه حق شرعی و قانونی زن هست طبق دین اسلام. حتی جهیزیه و تهیه خونه هم طبق دین و شرع به عهده مرد هست.

جالبه هیچکدومتون مهریه هم نمیدین

زن ها هم که پا به پای مردا کار میکنن دیگه مرد میخان چیکار؟ بهتره دخترا برن زن بگیرن

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹