2777
2789

قد دخترم ۹۰ سانته و ۳ سالشه بنظرتون چجوریه؟

آخه بهداشت گفت باید بیشتر باشه

درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز🙂💜                                               

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد دخترم امروز محکم خورد با صورت رو فرش زمین از روی مبل پرید یکم پیشونیش و دماغش قرمز کرده بنظرتون چیزی نمیشه؟ بعد ها دماغش قوز پیدا نمیکنه؟

فکر کنم 93 حداقلشه دختر من همین قدر بود تازه به نمودار میرسید

البته تیرویید کم کار هم داره یعنی به اون مربوطه؟

آخه من و باباش هم قد کوتاه نیستیم

وزنش چنده

۱۴ وزنش گفت خوبه اما قدش گفت باید بیشتر باشه

البته اصلا بهش نمیخوره ۱۴ باشه خیلی کمتر میزنه😂

اگر قدش زیر نمودار هست سریع یه تست کاریوتایپ بده بچتون

عزیزم این چیه که گفتید

۱۴ وزنش گفت خوبه اما قدش گفت باید بیشتر باشه البته اصلا بهش نمیخوره ۱۴ باشه خیلی کمتر میزنه😂

دختر منم ۱۱ کیلوئی خیلی ضعیفه دیگه نمیدونم باید چکار کنم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
اون چیه دختر من ۹۳ و دو سال و شش ماهشه

عزیزم وی بهش میدی دارو تقویتی هم میدی؟

دختر منم ۱۱ کیلوئی خیلی ضعیفه دیگه نمیدونم باید چکار کنم

اشتهاش خوبه ؟غذا میخوره؟

البته تیرویید کم کار هم داره یعنی به اون مربوطه؟آخه من و باباش هم قد کوتاه نیستیم

خدا حفظش کنه نمیدونم والا دختر منم لاغره و اصلا اشتها نداره دیگه شربتی و روشی نمونده بریم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....