2777
2789
عنوان

باهوشی دخترم نمیدونم به کی رفته😇😅😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3945 بازدید | 173 پست
آخی کاش ادامه داده بودی درستو واقعا حیف این استعدادهای خدادادی

بله واقعا حیف شد بنا به یه دلایلی نتونستم ادامه بدم. ولی الان راضیم،  از هوشم تو امور زندگی و رسیدگی به بچه ها استفاده میکنم، دخترم نیاز به معلم خصوصی نداره خودم خیلی عالی بهش یاد میدم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر منم‌مثل دختر شما بودم ، قبل سن مدرسه شعرهای حافظ و سعدی رو حفظ بودم ، ریاضیم عالی بود همیشه ...

عی جان چرا ادامه ندادی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

البته حفظ کردن ازحافظه اشه نه هوش ولی ریاضی بخاطر هوششه دختر منم ریاضیش عالیه یعنی برا همه کلاس یدور تقویتی میذاره    ولی حفظی جات معمولیه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

خدا حفظش کنه 

فقد این هوش و ذکاوت بالاش نباید باعث بشه که شما سطح توقعتون رو خیلی ببرین بالا 

چون اینجور بچه ها تو خونواده ایرانی شانس کمالگرایی رو خیلی دارن 

من تو دوران بچگی تا این حد نه ولی یکم درسم خوب بود خونوادم هی میخواستن من بهترین نتیجه رو بگیرم 

19 میشدم میگفتن تو استعداد داری چرا 20 نشدی 

رتبه دوم رو یجایی میاوردم میگفتن چرا اول نه 

الان به هیچ عنوان نمیتونم هیچ حرکتی بزنم چون هی با هر موفقیتی حس ناکافی بودن بهم دست میده چون فک میکنم به درجه بهتری هست که من نرسیدم بهش 

کاربر آقا هستم ..
عی جان چرا ادامه ندادی

بالاتر گفتم. به دلایلی که گفتنش از حوصله بحث خارجه 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
خاهر کوچیکه من ۸ سالشه جبر حل میکنه جیگر  به هیچ کسم نگو راجبع دخترت چشم میزنن

واقعا یعنی وی جبر حل می‌کنه

کی یادش داده

کلاس خاصی رفته ؟مثلذچرتکه اینا 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

از نظر روحی ساپورتش کن. فرمودی جدا شدی خودتونم دانشجوی دکترا هستی بسلامتی این بچه به حمایت و محبت ...

فدات شم عزیزم مرسی

آره من جدا شدم درسته که محیط گرم خانواده یه چیز دیگس ولی  از طرف من هم باباش هم خانواده خودم خیلی خیلی زیاد حمایت میشه و محبت میبینه حتی از طرف آقایی که الان باهاش ازدواج کردم خیلی محبت میبینه ولی خب بهر حال درست میگید جدا شدن ماهم بی تاثیر نیستش 

الان دنبال یه مشاور خوبم که بتونه استرسشو رفع کنه

واقعا یعنی وی جبر حل می‌کنه کی یادش داده کلاس خاصی رفته ؟مثلذچرتکه اینا 

بخدا هیچ کس دیدم کتاب های دادشمو برداشته داره حل میکنه بدون اینکه هیچ کس یادش بده 

ولی ما خانوادگی قبل مدرسه رفتن تقسیم و ضرب رو یادمیگیریم 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

البته حفظ کردن ازحافظه اشه نه هوش ولی ریاضی بخاطر هوششه دختر منم ریاضیش عالیه یعنی برا همه کلاس یدور ...

ریاضی اونایی که رفتن چرتکه ،و چند ترم رفتن اصولاً در حل کردنیا مشکل ندارن 

فدات شم عزیزم مرسی آره من جدا شدم درسته که محیط گرم خانواده یه چیز دیگس ولی  از طرف من هم بابا ...

قطعا موفق میشی🌹

خیر پیش❤️

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️