2777
2789
عنوان

از امروز مصرف روغن رو کم کردم و قندو شکرو شییرینی حذف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 58 پست
سلام امیدوارم کم کنی ، من ۶ روزه مصرف شکر و قند و نبات و شیرینی و شکلات رو قطع کردم.

روز اول خیلی سخت بود، روز دوم چون جشن یلدا بود و ولی خامه و شیرینی و چیزکیک جلوم بود واقعا سخت گذشت روز ششم که امروز بود شیرینی دانمارکی که عاشقشم جلوم بود و نخوردم، هرچی بگذره ترکش راحت تر میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر بدنت چربی باشه اره کم می‌کنی ولی اگر گوشت باشی و سفت باشه عضله‌ای باشی فک نکنم 

چربی همش شکم و پهلو و باسن 

شروع چالش ۱ دی ۱۴۰۰ ... وزن اولیه ۶۳ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... وزن فعلی 56/5

من 1ماه بیشتر این کارو کردم ولی هیچ تغییری نکردم درهفته 5روز پیاده رویی خیلی تند میکردم 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
سلام،منظور از حذف قند اینه که خرما و توت خشک و کشمش هم مصرف نکنیم

خرما تو رژیم تا دو سه تا مجازه

کشکش و مویز هم همینطور

مثلا همراه با یک لیوان چای دارچین یا جای سبز دوتا کشمش بخور چون طبع جای سبز سرده اینطوری معتدل میشه

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

غذا کم نخور که گشنه بمونی بدنت چربی تولیدمیکنه 

آروم آروم غذابخور وبجای سه بار در روز 6بارغذابخور یعنی همون اندازه قبل ولی تقسیمش کن سیب زمینی وماکارونی ام کم کن یا برنج بخور یانون

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
سلام،منظور از حذف قند اینه که خرما و توت خشک و کشمش هم مصرف نکنیم

عذر میخام که من جواب میدم

مصرف اینا مشکلی نداره ولی خرما رو نباید با چای خورد ،خودش به تنهایی در طول روز مجاز هستین تا ۷ تا بخورین

من 1ماه بیشتر این کارو کردم ولی هیچ تغییری نکردم درهفته 5روز پیاده رویی خیلی تند میکردم 

سایزتم کم نشده؟

شروع چالش ۱ دی ۱۴۰۰ ... وزن اولیه ۶۳ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... وزن فعلی 56/5

مثلا عید بشه دیگه نمیخاهی کم کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ببخشید. مگه روزی چقد از اینهامصرف میکردین؟

من اضافه وزن زیادی ندارم ۵۹ کیلو ام ، ولی می خوام ۲۱ روز کلا ترک کنم ، چون داشتم به شیرینی و شکلات عادت می کردم.

من چون تو مدرسه هستم تقریبا هر روز شیرینی یا بسکویت یا کیک با چایی می خوردم.

فستینگ چجوریه؟

چند مدله سرچ کن مثلا یکیش ۸به ۱۶س یعنی هشت ساعت چیز میخوری ۱۶ساعت بعدی ب جز آب هیچی نمی‌خوری 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪