بهارنارنجمم مدیر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 1419 عنوان از امروز مصرف روغن رو کم کردم و قندو شکرو شییرینی حذف کردم | مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 58 پست یه روز در میونم نیم ساعت میرم پیاده روی .. عذامم کم میخورم .. به علاوه دمنوش چای سبز . به نظرتون تا عید ۴ کیلو اینجوری کم میکنم .؟ شروع چالش ۱ دی ۱۴۰۰ ... وزن اولیه ۶۳ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... وزن فعلی 56/5 1402/10/03 | 23:47 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 102852 بله عزیزم بستگی داره چقدر وزنت اضافه باشه اگه اضافه وزنت زیاده باید کمتر مصرف کنی ولی من خودم نظرم اینه کسی که رژیم میگیره اول باید ورزش مرتب داشته باشه بعد کمتر بخوره همه چیز هم باید بخوره ولی کم البته قند شیرینی حذف بشه عالیه برنج نان ماکارانی هله هوله هم خیلی کم بخوره الحمدلله رب العالمین ...
بهارنارنجمم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 1419 اسی هرشب بیا اینجا از رژیمت بگو،منم میام میخونم شاید خدا کرد منم تونستم رژیم بگیرم باشه عزیزم حتما شروع چالش ۱ دی ۱۴۰۰ ... وزن اولیه ۶۳ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... وزن فعلی 56/5
kindtecher عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 1846 وای تو رو خدا منم ۱۵ ساله میخوام ترک کنم همین الان گفتی چیزکیک و دانمارکی تصور کردم هوس کردم.اگر بی ... من قصد دارم ۲۱ روز نخورم تا اعتیادم به شیرینی و شکلات از بین بره بعدش دیگه می خورم در حد هوس نه اینکه هر روز بخورم.
مهیا1375سابق عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 6539 چطور وزن کم کردید عزیزم رژیم از محقق طب سنتی گرفتمولی اصلش اصلاح سبک تغدیه هستحذف قند وروغن وشیرینی جات وفست فو دبرنج بیشتر از ۸قاشق وخورشت ۴ قاشق نمیخورمروزی ۳۰دقیقه پیاده روی دارمصبح ناشتا خاکشیر و آب ولرم یا دانه چیا با آب ولرم و آب ولیمو میخورم
darya66 عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 540 من قصد دارم ۲۱ روز نخورم تا اعتیادم به شیرینی و شکلات از بین بره بعدش دیگه می خورم در حد هوس نه اینک ... اخه من احساس می کنم شیرینی مثل مواد مخدر میمونه اگر یذره بخوریم مزش بره زیر زبونمون کمکم بیشترش می کنیم و معتاد میشیم
loosnonor عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 89468 بستگی داره چقدر وزنت اضافه باشه اگه اضافه وزنت زیاده باید کمتر مصرف کنی ولی من خودم نظ ... ممنون ازتون اضافه وزنم زیاده،دیدم اینجا خیلیا میگن حذف قند ،گفتم بپرسم اینا هم قدغن یا نه
بهارنارنجمم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 1419 رژیم از محقق طب سنتی گرفتم ولی اصلش اصلاح سبک تغدیه هست حذف قند وروغن وشیرینی جات وفست فو د برنج ... منی که قندو شکرو حذف کردم سیب میتونم بخورم ؟ میخوام صبح ها ناشتا یه دونه سیب کوچولو بخورم . برا پاکسازی کبد شروع چالش ۱ دی ۱۴۰۰ ... وزن اولیه ۶۳ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... وزن فعلی 56/5
مهیا1375سابق عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 6539 منی که قندو شکرو حذف کردم سیب میتونم بخورم ؟ میخوام صبح ها ناشتا یه دونه سیب کوچولو بخورم . برا پاکس ... آره عزیزم ولی برای لاغری بهتره در طول روز بیشتر از ۲ واحد میوه خورده نشه
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 102852 ممنون ازتون اضافه وزنم زیاده،دیدم اینجا خیلیا میگن حذف قند ،گفتم بپرسم اینا هم قدغن یا نه توصیه میکنم ورزش کنی پیاده روی کن الحمدلله رب العالمین ...
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 102852 باید شروع کنم دوباره حتما شروع کن من خودم چندین ساله مرتب ورزش میکنم خیلیم میخورما مثل چی قند و شکر و موادنگهدارنده و هله هوله کاملا حذف هست چاق نمیشم لاغرم نمیشم الحمدلله رب العالمین ...
loosnonor عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 89468 حتما شروع کن من خودم چندین ساله مرتب ورزش میکنم خیلیم میخورما مثل چی قند و شکر ... خوش به حالت من بدجور معتاد شیرینی هستم،حتما میرم پیاده روی،حتما
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 102852 خوش به حالت من بدجور معتاد شیرینی هستم،حتما میرم پیاده روی،حتما من اصلا شیرینی دوست ندارم نمیخورم مگه سوهان گز اونم فوقش سالی ی بار الحمدلله رب العالمین ...