2777
2789
عنوان

بی کسی خیلی سخته مگه نه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 61 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد بی درمونیه 

🙂مهم اینه ک شوهرت دوست داشتع باشه

🙂دیگه به این دنیا اعتمادی نیست،ارزوم اینه تو این سن مستقل شم دستم تو جیب خودم باشه،حتی اگه حقوقمم چندر غاز باشه،این دنیایه روز خوش بهم بدهکاره،کاش ی روزی ب خاسته هام برسم هعی😞تروخدا برام دعا کنید خیلی شرایطم سخته

اما خدارو داری که همسایرو فرستاده واسه وسیله همسایه ای که تا حالا دم خونت نیومده پس اینو بدون خدا در هر شرایطی حواسش بهت هست و داره حالتو میبینه

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
💔💔💔💔 حتما خدا دوست داره ک همسایه رو قرستاده

نمیدونم ولی خب زندگی سختی داشتم دلیلی هم برای زندگی ندارم از رفتنمم فقط همسرم که ناراحت میشه اونم خب میگذره براش 

من همیشه این بی حرمتی ها این تبعیضا این دوچشم نگاه کردنا رو که میبینم توی مغزم یه دلیل بیشتر برا تنفر پیدا میکنم همه ی کاراشونو ریز به ریز توی ذهنم حک کردم .

آخر یه روز اونا هم محتاج اولاد میشن .

نباید این روزا رو یادمون بره .

دوست خوبم تو هم هررررگز فراموش نکن

وای خداروشکر قطعا اون همسایرو خدا فرستاده تا بیاد در خونتون کجا بی کسی خدا هست همه جا قطعا آدم معاشرت با آدم و دوست و آشنا میخواد ولی خب الان خیلی کم رنگ شده رفت و امد و معاشرت فقط تو نیستی که تنهایی خیلی ها هستن پدر و مادر و خواهر و برادر دارن وای انگار ندارن دلیلش نمیدونم چیه ولی هرچی هست با اینکه قبلا کنار هم شاید فقط اشکنه و آبدوغ خیار میخوردن و میوه ای هم انچنان نبور فقط شاید از باغچه زردآلو و سیب و اینا بود ولی دلا خوش بود 

نمیدونم ولی خب زندگی سختی داشتم دلیلی هم برای زندگی ندارم از رفتنمم فقط همسرم که ناراحت میشه اونم خب ...

بخدا منم حالم خوب نیس انقدر ک ب یکی دیگه انرژی بدم . ولی دلیلتو پیدا کن 😔💔

من همیشه این بی حرمتی ها این تبعیضا این دوچشم نگاه کردنا رو که میبینم توی مغزم یه دلیل بیشتر برا تنف ...

فراموس نمیکنم ولی بعضی وقتا میگم اگه نبخشم اون دنیا میخوان چجوری جلو منو خدام سر بلند کنن