2777
2789
عنوان

بی کسی خیلی سخته مگه نه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 61 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابام که هیچ وقت براش مهم نبودیم هیچ وقت نفهمید ما کی بزرگ شدیم و کجایم مامانمم که اول اولویت زندگیش ...

چقدربابت این موضوع بی کسی من امروز گریه کردم،خداهیچکسوتنهانذاره پناه ادمایی مثل ماباشه

چه فرشته نجاتی بوده همسایتون

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

منم خییییییییییلی بیکسم  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دورت بگردم من  الهی چه جمله قشنگیه مگه نه؟

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭به من کسی اینو نگفته ولی من به همه میگمممممم

اشکمو در اوردی با این تاپیکت

الهی زندگیت از یکجایی به بعد پر بشه از شادی که یادت بره غماتو

وای خداروشکر قطعا اون همسایرو خدا فرستاده تا بیاد در خونتون کجا بی کسی خدا هست همه جا قطعا آدم معاشر ...

ما کلا از اول خونواده گرمی نداشتیم شاید مامان و بابام همو دوست نداشتن چون هیچ وقت کانون خونه رو گرم نکردن خواهر و بردارا از هم خجالت میکشم همو نگاه کنیم حتی  انگار میدونیم برای هم کم گزاشتیما ولی نمیتونیم بهم محبت کنیم

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭به من کسی اینو نگفته ولی من به همه میگمممممم اشکمو در اوردی با این تاپیکت ال ...

قربونت بشم از وقتی اومدم خونه هی به گوشی نگاه میکنم التماس خدا میکنم کاش گوشیم زنگ بخوره هر کی میخواد باشه فقط یکی باشه  ولی حیف رفتم استوری مامانمو دیدم نوشته برای سلامتی آقا امام زمان صلوات بفرستین آقامون غریبه ولی نمیگه دخترم غریبه تنهاس مرده زنده اس هه