امروز صبح هرکاری میکردم از خواب بیدار شم نمیتونستم به زور از جا در اومدم و همینجور بی حال و بدنم کرخت بود سرگیجه و حالت تهوع شدید داشتم گفتم قهوه بخورم بهتر بشم خوردم بدتر شدم هی رفته رفته بدتر شدم تا اینکه همسایه مون در زد برای یه وسیله ایی میخواست تا بحال هم در خونه ی ما رو نزده بود در و که باز کردم گفت وای چه خونتون بوی گاز میده چقدر بی حالی منو کشوند بیرون و خودش رفت داخل در و پنجره ها رو باز کرد و زنگ زد همسرش با اورژانس اومدن و منو بردن و کارا مو کردن خیلی خیلی ازشون ممنونم ولی خب من اومدم خونه و تو تنهایی موندم نمیدونستم به کی بگم دو هفته اس خانوادم مکالمه ای ندارم حتی شب یلدا زنگ زدم برادرزاده ام جواب داد گفت مامان جون داره چای میخوره حتی مامانم به خودش زحمت نداد بهم زنگ بزنه یادم نمیاد کی بهم زنگ زده اصلا هر چند روزیی یه بار بابت احترام زنگ میزنم بهشون اونم در حد سلام و علیک و تمام
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
وای خداروشکر قطعا اون همسایرو خدا فرستاده تا بیاد در خونتون کجا بی کسی خدا هست همه جا قطعا آدم معاشر ...
ما کلا از اول خونواده گرمی نداشتیم شاید مامان و بابام همو دوست نداشتن چون هیچ وقت کانون خونه رو گرم نکردن خواهر و بردارا از هم خجالت میکشم همو نگاه کنیم حتی انگار میدونیم برای هم کم گزاشتیما ولی نمیتونیم بهم محبت کنیم
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭به من کسی اینو نگفته ولی من به همه میگمممممم اشکمو در اوردی با این تاپیکت ال ...
قربونت بشم از وقتی اومدم خونه هی به گوشی نگاه میکنم التماس خدا میکنم کاش گوشیم زنگ بخوره هر کی میخواد باشه فقط یکی باشه ولی حیف رفتم استوری مامانمو دیدم نوشته برای سلامتی آقا امام زمان صلوات بفرستین آقامون غریبه ولی نمیگه دخترم غریبه تنهاس مرده زنده اس هه