2777
2789

خواب دیدم خواهرم النگو دستش

خب چرا خدا اون النگو هارو نزاشت تو دست من

تعبیرش میشه ازدواجش

با اینکه از من کوچکتره

ای باباااا خدایا من دیشب دعا کردم یه شوهر خوب بهم بده فک کنم اشتبا زدیا😒

حتی تو خواب هم حسودین😂

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ادم حسودی نیستم ولی بهم حق بده همه با نگاهاشون اذیتم میکنن🥲

شاید اون خواب به خودت بخوره ازدواجیدی بگو خدایا شکرت

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

چه خواهر حسودی!!!خوبه که خواهر ندارم...صدبار خواب طلا دیدم شوهر کردم؟! یه خواب کلی تعبیر دارهاصلا زو ...

مدال نمیدن ولی همه با نگاهاشون منو اذیت میکنن

بابام کلییی اونو دوست داره من همیشه نادیده گرفته شزم همین بابام فدرا میگه ببین دیدی گفتم دخترم دوست داشتنیه زودتر از توام ازدواج کرد

خب منم ادمم قلبم هزار تیکه میشه

اخه خدا میتونست اون النگو هارو بزاره تو دست من🥲

ای بابا حالا انگار با ی خواب شوهر تورو دزدیده والا

من مجریدیم کلی از این خوابا دیدم چادر سر کردم النگو دستم بود... هیچ اتفاقی نمیافتاد 

مدال نمیدن ولی همه با نگاهاشون منو اذیت میکننبابام کلییی اونو دوست داره من همیشه نادیده گرفته شزم هم ...

عزیزم❤️‍🩹

مراقب دلت باش دنیا اصلا مهربون نیستا

خودتو قوی کن، معلوم نیست سرنوشت هرکس چجوره...

امیدوارم خوشبخت بشی

ازدواج کردی خب

چندسال بعدش . بخاطر اون خوابا نبوده که

اتفاقا وقتی دیگه به ازدواج فکر نکردم و سپردم بخدا شرایط ازدواج پیش اومد خیلی یهویی

چیکار کنم خب؟ 🥲

اینکه مدام به اینا فکرنکنی

اینکه تبعیض قائل شدن پدرت با اینکه سخته ولی برات عادی باشه باید اینارو بپذیری...غمگینت میکنه اما برات عادی میشه دیگه توقع رفتاری غیر از اون نداری...

ما آدما چاره‌ای نداریم جز اینکه با رنجهامون کنار بیاییم طوری که کمتر آسیب ببینیم