2777
2789
عنوان

نظر بدین لطفا

316 بازدید | 26 پست

داداش من عاشق دختری هست که متاسفانه مادر دختره زمانی تن فروشی میکرد باباش هم ساقی مواد بود خود دختره هم پاک نیست روابط ازاد داشته با پسرا اینا رو همسایه و فامیل های دختره گفتن داداش من قبل اینکه بدونه وضعش اینه عاشقش شده همون اوایل میدونست عاشق نمی شد در ضمن دختره عاشق داداشم نیست هر پسری هم که میاد دنبال سو استفاده از دختره خلاصه دو روز پیش که ایام فاطمیه بود داداشم توسل به خانم فاطمه کرد گفت خانم اون دختر رو به صلاحم کن هم من به عشقم برسم هم اون از فساد نجات پیدا کنه همون شب دوتا خواب دیده خواب اولش این بود که یه نفر کاغذ aچهار بهم داد کل کاغذ با خودکار ابی نوشته شده بود میگه اون فرد گفت این کاغذ رو خانم فاطمه داده معامله و حاجت هات اینجا هست بیا یه امضا بزن داداشم میگه پایین کاغذ یه امضا بود که مطمعن نیستم امضای خانم بود یا امضای فردی که مثل من حاجت داره داداشم صبح که از خواب بیدار شده میره عزا خانه خانم فاطمه تو شهرمون میگه اونجا دیدم یه دفتر گذاشتن افراد میان حاجت هاشونو مینویسن بعد امضا میکنن میگع منم حاجتمو که همون دختره هست رو نوشتم عهد بستم که به حاجتم برسم خادم امام زمان بشم بعد امضاش کردم خواب دومی که هم همون شب دیده بود این بود که میگفت دیدم سر قبر امام زاده ای هستم که نمی شناسم اش اما با گریه اون دختره رو از امام زاده میخواستم . حالا بنظر شما این دوخواب نشانه حاجت روایی میتونه باشه ؟

من تعبیر خواب بلدم تا حدودی 

ولی این خوابو نه 

برا برادرتون و اون دختر ارزوی خوشحالی و خوشبختی میکنم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله که خیره دعای معراج بخونید به برادرتون هم بگید بخونه و همراه خودش داخل کیفش باشه

داداشم یکساله به کل اهل بیت توسل کرده اما چنین خوابی ندیده که بگیم فکر کرده این خواب رو دیده خودش میگه از یکی شنیدم به خانم زهرا توسل کرده منم تو دلم افتاد توسل کنم هرچند قبلاً هم برا این حاجتش توسل کرده بود اما ندیده بود خوابی بنظر شما میشه گفت خانم حاجتشو میده ؟

داداشم یکساله به کل اهل بیت توسل کرده اما چنین خوابی ندیده که بگیم فکر کرده این خواب رو دیده خودش می ...

نمیدونم

دستم به دامنم مادرم فاطمه💔

نمیدونم به خدا

شاید اره شایدم نه

اما دعای معراج فوق العاده است. بداره داخل کیفش هر جا میره باهاش باشه. بخونه هر روز. ایه الکرسی همه مینطور. حرز امام جواد(ع) میبندید؟

🌷🌷👏

دعای معراج برا چی خوبه ؟ حرز رو قبلاً داشت الان نداره

حرز رو بزنه

دعای معراج اینقدر ثواب داره

کل اب های روی زمین جوهر بشن و تماممم موجودات نویسنده بشن نمیتونن ثوابشو بنویسن

عالیه

🌷🌷👏

عزیزم چرا اینو بلد نیستید پیچیده هست یا نکته ای داره ؟

من تعبیرشو کنم ولی میترسم با اینده کسی بازی بشه 

ببین عهدو پیمان بسته میشه 

و برادرتون ب وصال میرسه و باید این اتفاق بیوفته

ولی چیزی ک هست قبر هست 

زندانی و محدود شدن ب زندگی و باید بگم ازدواج برادرت ب مشگل خواهد خورد 

ولی اینکه ایا این زندگی با این دختره یا ن من نمیدونم 

چون واضح نیست امضای کی پای اون سند بوده

من تعبیرشو کنم ولی میترسم با اینده کسی بازی بشه  ببین عهدو پیمان بسته میشه  و برادرتون ب ...

اینکه قبر هست یعنی داداشم میمیره ؟ داداشم میگه شبش که به خانم توسل کردم نیست کردم برا عزا خانه خانم فاطمه تو شهرمون که درست کردن بیست هزار هم میندازه تو صندوق میگه درسته تو خواب امضا نزدم رفتم اونجا دیدم کتابی هست مردم حاجت مینویسن توش امضا میکنن میگه عین خوابی که دیدم میگه منم رفتم حاجتمو نوشتم امضامو زیرش زدم عهد هم بستم بهش برسم خادم پسرت میشم

من تعبیرشو کنم ولی میترسم با اینده کسی بازی بشه  ببین عهدو پیمان بسته میشه  و برادرتون ب ...

منظور از این که ازدواجش به مشکل میخوره چی هست ؟ یعنی به سختی می‌تونه ازدواج کنه یا با زنش مشکل خواهد داشت؟

اینکه قبر هست یعنی داداشم میمیره ؟ داداشم میگه شبش که به خانم توسل کردم نیست کردم برا عزا خانه خانم ...

نه نمیمیره

گرفتاری و سختی در ازدواجش هست

ولی اینکه صدقع داده دفع بلا کرده 

ولی چیزی ک هست اینکه برادرتون چشم عقلو بسته چشم دلو باز کرده 

ببین برادرتون با اون دختر پیش مشاوره برن قبل ازدواج 

و کمک بگیرن با ایشالاو ماشالله هیچ چیزی جلو نمیره

خدا گفته دو حجت دادم حجتی اشکار عقل حجتی نهان

پیامبرو ائمه

شما چرا عقلو اجاره دادین 

ببخشید انقدر رکم ولی تعبیر خوابتون باعث شد بگم 

با عقل جلو برین

با هر کسی ک خواست ازدواج کنه چ این دختر چه دختر دیگ سختگیرانه عمل کنه ن رو هوا و نذر کردن

میدونی داداشم گفته بود خانم چهار چیز رو تو این شخص درست کن اولیش بهم علاقه مند بشه دومیش توبه کنه سومیش مزاحم نداشته باشه چهارمی بچه صالح غیر اینا هرچی هم مشکل باشه من قبول میکنم

منظور از این که ازدواجش به مشکل میخوره چی هست ؟ یعنی به سختی می‌تونه ازدواج کنه یا با زنش مشکل خواهد ...

توو زندگی زناشوییش گیر میوفته و اذیت میشه

ولی اینکه با چه کسی ازدواج میکنه من نمیدونم

چون هیچ چیزی اشاره ب طرف مقابلش نبود