2777
2789
عنوان

دلم گرفته...کاش خدا میومد پایین...

198 بازدید | 14 پست

در گوشم میگفت تو ادم بدی نیستی فقط کم تجربه ای.....

حس بدی نسبت ب خودم دارم😭

میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا مگه تو آسموناست بیاد پایین 

آبجی جون همین الان ی صفحه قرآن بخون با ذکر قرانی بگو آروم میشی 

مطمئن باش خداالان میگه یاد کن مراتایاد کنم تورا 

مطمئن باش بهت میگه من پشت و پناهتم و همیشه کنارتم غصه هیچی و نخور من هستم ازم ناامید نشو خودم دستتو میگیرم🤗

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

😭😭😭😭😭 میشه یکی کمکم کنه 

یکی اومد رو اکانتم رمزو بهش دادم بعد حالا یهو بعد ی مدت از پیجم اومد بیرون رمز و میزنه نمیاد حتی واسه خودم نمیاد عوضش کنم چند بار پیش اومده این قضیه میشه بگید از چیه 😭😭😭😭

😭😭😭😭😭 میشه یکی کمکم کنه  یکی اومد رو اکانتم رمزو بهش دادم بعد حالا یهو بعد ی مدت از پیجم ...

وات وسط این تاپیک

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
میخوایی درد و دل کن سبک شی یکم بگو چی شده

یه کاری مجبور بودم انجام بدم....راه دیگه ای نداشتم

دل یه نفر شکست حس میکنم😭 حس این که کسیو اذیت کنم دیوونم میکنه

😭😭😭😭😭 میشه یکی کمکم کنه  یکی اومد رو اکانتم رمزو بهش دادم بعد حالا یهو بعد ی مدت از پیجم ...

عزیزم بزن رو فراموشی رمز به ایمیلت ارسال میشه

خدا مگه تو آسموناست بیاد پایین  آبجی جون همین الان ی صفحه قرآن بخون با ذکر قرانی بگو آروم میشی ...

دعا کن دل کسی رو نشکسته باشم خواهر😭

دعا کن دل کسی رو نشکسته باشم خواهر😭

پیش خدابرای اون شخص قرآن بخون و دعاش کن اگرمیتونی اطلاع پیداکنی ببینی دلش شکسته یانه

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼