2777
2789
عنوان

داداشم خیلی شوهرخوبیه،خوشبحال زنش

446 بازدید | 18 پست

داداش بزرگم خیلی خیلی پسرخوب ومهربونیه.

۲۸سالشه وزنش۳۲..۳۳سالشه.دقیق نمیدونم شاید۳۴ایناباشه.

خیلی زنشودوست داره وزنشم بشدت دخترخوب وفهمیده ایه.

دوساعت پیش داشتیم باهاش حرف میزدیم گفت که ازسرکاراومدم خونه تمیزکردم شام درست کردم ومنتظرم خانمم بیادازسرکار😁

انقدتشویقش کردیم وگفتیم همیشه بایداینجوری کمک کنی وخانمت سرکارمیره وخسته میشه وفلان.

یکساله عروسی کردن.

حقیقتاخیلی خوشحال شدم وباخودم گفتم خوشبحال زنداداشم😁😅 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و من شر حاسد اذا حسد 😂استیکر چش نظر

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

داداش منم دقیقا همینه بی نهایت عاشق همسرش

خوشحالم ک تفاهم دارن 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

شغلشون چیه

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒
من خودم مجردم وسرکارکه میرم میام خونه جنازم. زنداداشمم خب طفلی خسته میشه پس داداشم وظیفشه کمک کنه😍

بله کاملا درسته خیلی خوبه ک درک دارین😍🫂

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍
زنداداشم دندون پزشکه

داداشتون چب

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒