2777
2789
عنوان

پدرشوهرم مارو از خونش بیرون کرد😞

647 بازدید | 35 پست

واقعا انقد ناراحتم دلم می‌خواد فقط یکی حرفامو گوش کنه😣

ما نه ماه نامزد کردیم اولا همه چی خوب بود دو سه ماه پیش بین منو شوهرم بحث شده بود فرداش سرکار نرفت پدرشوهرم فکر می‌کرد من گفتم نره چون به شوهرم گفته بود چندبار بحث کردیم پشت در گوش میداد حرفامونو

به شوهرم گفت اونروز تو زن زلیلی و هرچی زنت بگه گوش میکنی مرد باید کار کنه تو هیچی نمیشی یه عالمه حرف بارش کردبعد من دیگ نرفتم اونجا تا یکی دوهفته بعد بخاطر شوهرم رفتم اونجا من قبلنا کلا میموندم اونجا بعد از اون کلا هروقت شوهرم بود میرفتم بعد میومدم تا امروز که صبح من ساعت ده نوبت لیزر داشتم زنه دقیقا صبح پیام داد یازده بیا منم شیو کرده بودم نمی‌شود نرم شوهرمم گفته بود از قبل امروز میریم خونه ما گفتم باشه اونم زنگ زد گفت ما ناهار میایم اونجا ما ساعت ۱۲اومدیم خونه پدرشوهرم اینا منم لباس گرفتم که امروز بمونم اینجا رفتیم تو دیدم پدرشوهرم عصبانی وایستاده با شوهرم داد و بیداد که دیر کردی نمیومدین بهتر بود     دیگ اینجا نیاین من با خودم گفتم ما قتل که نکردیم کردیمما همیشه صبح زود میرفتیم امروز اینجوری شد واقعا آدم با خودش فکر میکنه شاید مشکل پیش اومد  یکم درک میکنه سریع با توپ پر نمیاد پدرشوهرم چون خواهرشوهرم طلاق گرفته دلش می‌خواد تو زندگی ما دخالت کنه همش که مثلا از نظر خودش زندگی ما مثل اون نشه ولی با این کاراش نمی‌دونه بدتر میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ پدر و مادری دوست نداره عروس ودامادش همش سرزده بیاد خونش وچند روز هم بمونه دلت شوهرت رو می خواد چ ...

من قبلا کل هفته خونشون بودم بعد اون بی احترامیش واقعا نمیتونستم اینجارو تحمل کنم خواهرشوهرمم همش تو اتاقشه بیرون نمیاد ما امروز اطلاع دادیم که میایم سرزده نبود فقط اتفاقی امروز از شانسم اینجوری شد

من قبلا کل هفته خونشون بودم بعد اون بی احترامیش واقعا نمیتونستم اینجارو تحمل کنم خواهرشوهرمم همش تو ...

ساعت یازده وقت اطلاع دادن نیست که داریم میایم نهار،خانواده ها چه گناهی کردم که دختر و پسر عقد کرده همش تو دست پاشون باشندواحترام ها از بین بره،بدون دعوت نرو شوهرت هم بدون دعوت خونه پدر شما نیاد هیچ وقت حرف و حدیث هم به وجود نمیاد

هیچ پدر و مادری دوست نداره عروس ودامادش همش سرزده بیاد خونش وچند روز هم بمونه دلت شوهرت رو می خواد چ ...

سلام 

چرا دوم ؟ اکانت قبلی تون چی شد ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊