2777
2789
عنوان

خواهر شوهر باید کادوی عروسی بده؟

355 بازدید | 17 پست

من خواهر شوهرام سر عقد کادو ندادن بهم فقط شاباش در حد شاید 100 هزارتومن ریختنن تو عیدیام هم چیزی ندادن فقط یکیش ی بار یه عطر خرید.الان نمیدونم اشتباه میکنم توقع دارم برای عروسیم کادوی خوب بدن؟خواهر برادرای خودم یکیش یه مدال خریدن با انگشتر و نیم ست .وضع همشونم معمولی رو به بالاعه ولی خب انتظار طلا  زیاد ندارم ازشون ولی خب فک میکنن چند هزار تومن که سرم بریزن کادو محسوب میشه حتی مادرشوهرمم میگه سرت پول میریزم دیگه

واس ما عینکیا شاخ و شونه نکشید ما کافیه عینکامونودربیاریم از دنیامون محو میشید:))

نه خواهر شوهر خودش کادوعه عنتر خانم

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی محترمانه بگو پول رو لطفا روی سرم نریزید. به عنوان کادو بدین. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

این دیگه چ رسمی خاهر شوهر باید کادو بده  ولله وظیفه شوهرته فقط ..هر کی هم داد لطف کرده ...

یعنی شما خواهرشوهرت بیاد عروسیت و هیچ کادویی نده ناراحت نمیشی؟ نگو نه که باور نمیکنم . هم رسمه هم عرف جامعه که مهمونای عروسی به عروس و داماد کادو میدن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

کادوی عروسی که اره باید بدن ولی عیدی واین مراسما اصلا نیاز نیس بدن اونی هم که عطر داده بهت از خوبی خودش بوده وگرنه وظیفه ای نیس

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
یعنی شما خواهرشوهرت بیاد عروسیت و هیچ کادویی نده ناراحت نمیشی؟ نگو نه که باور نمیکنم . هم رسمه هم عر ...

داری میگی عروسی ...منم گفتم عروسی فقط میدن

نه عقد نامزدی وشب عید شب چله

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
 این دیگه چ رسمی خاهر شوهر باید کادو بده  ولله وظیفه شوهرته فقط ..هر کی هم داد لطف کرده ...

رسم که نیست ولی خب لاخره نباید خواهر برادر ادم واسه عروسیش ی کادو بده؟یا شاباش در حد 50 هزار تومنو کادو حساب کنن؟

واس ما عینکیا شاخ و شونه نکشید ما کافیه عینکامونودربیاریم از دنیامون محو میشید:))
داری میگی عروسی ...منم گفتم عروسی فقط میدن نه عقد نامزدی وشب عید شب چله

منظور اسی اینه عروسیشون هم کادو نمبخوان بدن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿