2777
2789

شوهرم خرم کرد ، هرچی طلا داشتیم فروختیم 

النگو ، سرویس ، انگشتر ، سکه 

۲۰۰ میلیون پول 

ریختیم تو یه سایت بورس خارجی 😭😭 برای خرید سهام پول کم آورد ۱۵۰  میلیون بازم قرض کردیم  از مردم 😭😭

الان میخواد پول بکشه بیرون نمیشه حسابش بلوکه شده 

باید به دولت آمریکا مالیات بده ۱۰۰ ملیون 

دارم سکته میکنم 😭😭😭😭😭😭

۱۵۰ ملیون بدهی داریم ، دیگه هیچی نداریم 

خداااا

گوه خوردم واقعا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک تو سر بی عقلش  خودتو چرا بکشی  مردک بی عقل و بکش

دلم میخواد هردومون بمیریم 😭😭😭😭

منه خر نباید میزاشتم طلا بفروشه 

خدا مرگم بده راحت بشم 😭😭😭

خداااااا

الان بدهی مردم و چجوری بدم ؟ بریم گدایی 😭😭

سلام خیلی مراقب باش اکثر این مالیات ها کلاهبرداری هست. خیلییی مراقب بابا چندین کارگزار مشورت کن. ...

شما حقوق خوندین؟ واقعا کار هست براش؟ درامد چطوره خوبه؟ ب نظرتون کنکور بدم انتخاب رشتمو حقوق بزنم ارزش داره الان

وای لعنت به این بورس چقدر آدم بدبخت کرده 💔 

خیلیارو دیدم همه زندگیشون ریختن تو بورس 💔

اشکال نداره خداروشکر ضرر جانی نخورده بهت دیگه سعی کن غصه نخوری دیگه کار کنید تلاش کنید انشالله خدا کمکتون میکنه 😍❤️

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
سلام خیلی مراقب باش اکثر این مالیات ها کلاهبرداری هست. خیلییی مراقب بابا چندین کارگزار مشورت کن. ...

تا همینجاش هم شک دارم سایتش کلاهبرداری باشه 

دارم سکته میکنم بدهی مردم و چجوری پاس کنیم 

طلاهای نازنینم 😭😭😭😭

آخه با کدوم 

علم و آگاهی و دانش بورسی 

🫥🫥🫥

میدونی کدوم بازار و کدوم سهام هست 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

ولی میتونی با فکر به اینکه ضرر مالی خیلی بهتر از ضرر جانیه میتونی خودتو آروم کنی ما یه ضرر جانی خوردیم که حاضرم خیلی بیشتر از این پولا بدم ولی اینطور نشده بود 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...