2777
2789
عنوان

دلم میخواد گاز و باز کنم هردومون بمیریم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2015 بازدید | 88 پست
پس بنده ی خدا کلا پولش رفت😞

کاش همش یه کابوس بود 😭😭😭

از خواب بلند میشدم و تموم شده بود 

ولی حیف که نیست 💔

دارم آتیش میگیرم از نون شبم زدم و پس انداز کردم 

همه پولم رفت ، الان از مال دنیا فقط ۱۵۰ ملیون بدهی داریم .

توروخدا شما ها مراقب باشید 

کاش همش یه کابوس بود 😭😭😭 از خواب بلند میشدم و تموم شده بود  ولی حیف که نیست 💔 دارم آتیش ...

ببین عزیزم کاملا درکت میکنم بخدا خیلی هم برات ناراحت شدم 

خودم دوسال پیش باورت میشه ماشینمو فروختم و پولشو گذاشنم تو ارزدیجیتال. الان نصف پولشم نمونده یه دفعه ارزا ریخت و پولم به فنا رفت ولی دیگه کاریه که شده غصه خوردن چیزی رو عوض نمیکنه عوضش اینچیزا درس عبرت میشه که ادم ازین ببعپ مراقب باشه مطمعن باش نود درصد ادما تو زندگی حتی یبارم شده همچین چیزی براشون پیش میاد حالا یکی ازشون کلاهبرداری می‌کنه یا یکی ماشینو میدزدن یکی طلاهاشو میدزدن یکی مریض میشه مجبور میشه کل زندگی شو بفروشه تا خوب بشه و... میخوام بگم فکر نکنی فقط برا شما پیش اومده

بیش از حد غصه نخور خدایی نکرده مریض میشی اینروزا میگذره عزیزم سخته ولی درست میشه

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام وقتتون بخیر من تو اینترنت اسم این سایت رو برای یکی از دوستان داشتم سسرچ میکردم که ببینم وضعیت این سایت چطوریه که پیام شمارو دیدم

از همسرتون بپرسید آیا براش پیامی تو واتساپ یا اس ام اس اومد با نام کاربری و رمز ورود حاوی مقادیر زیادی ارز دیجیتال و ایشون وسوسه شدن و رفتن داخل سایت و دیدن تنها راه برداشت پول اینه که اششتراک vip خریداری کنن و در نهایت سایت حساب ایشون رو پس از اینکه vip 3 شدن مسدود کردن درسته؟

چندتا راه داره یه سری سایت ها هستن که جلو سایت های کلاهبرداری رو میگیرن و امکان اینکه پولتون برگرده ...

توروخدا بگید چه راهی ؟

دری نمونده که نزده باشیم 

پول مردم و باید بدیم و گرفتاریم 😭😭

چندتا راه داره یه سری سایت ها هستن که جلو سایت های کلاهبرداری رو میگیرن و امکان اینکه پولتون برگرده ...

توروخدا اگه چیزی بلد هستید بگید

ما دیگه پیگیری پلیس نکردیم 

میدونستیم سایت مال خارجه 

امید نداشتیم که بشه پول برگرده 

راهی هست که مورد اطمینان باشه تا پول برگرده ؟

آخه ما اشتراک وی آی پی خریدیم 

الان تو کیف پولش پول هست ولی گفته باید مالیات بدی و قابل برداشت نیست 

از طریق پلیس اقدام کنیم میشه برگرده ؟ 

چه سایت هایی جلوی این سایت هارو میگیرن؟

توروخدا بگید چه راهی ؟ دری نمونده که نزده باشیم  پول مردم و باید بدیم و گرفتاریم 😭😭

حتما به پلیس فتا گزارش بدین تا از طریق پلیس بین الملل پیگیر بشن تو اینترنت هم سرچ کنید

Report fraud site

یعنی گزارش سایت های کلاهبرداری حتی سایت فدرال هم میاره اسم سایت و مشکلتون رو به انگلیسی بنویسید تا اونا هم سایت رو مسدود کنن هم مشکل شما رو پیگیری کنن

آخه ما اشتراک وی آی پی خریدیم  الان تو کیف پولش پول هست ولی گفته باید مالیات بدی و قابل برداشت ...

این شماره تلگرام منه اونجا پیام بدین به همسرتون هم بگید از حسابش اسکرین شات بگیره بفرسته شاید بشه کاری کرد

09981837060