2777
2789
عنوان

دلم میخواد گاز و باز کنم هردومون بمیریم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2015 بازدید | 88 پست
دارم سکته میکنم خداااااا😭😭😭 چه کنم برم گدایی کنم تا بدهی مردم و بدیم

خدا ياورت باشه 

الان هيچ كاري از دستت بر نمياد 

توكل بر خدا كن و بجاي اينكه خودخوري كنه بشين ذكر حضرت يونس رو بخون 

فقط خودت رو مشغول با اين ذكر كن تا كمي آروم بشي و بتونين راه حلي پيدا كنين 

خدا مشكلات شما رو حل كنه آمين 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم احمقم ، خرم ، کثافتم 😭😭😭😭 دارم دق میکنم  انقد خودمو زدم دارم می‌میرم

عهههه انقد فحش نده به خودتون هرچی هم ک شده باشه اینجوری درست نمیشه  

با هم دیگه حلش میکنین  نگران نباش

بدهی مردم و چجوری بدم آخه ؟؟😭 شوهرم هم داره دق می‌کنه  حال هردمون بده ، یه کارگر بدبخته که س ...

کار کن نمیتونی ؟ 

انشالله خدا به دوتاتونم تن سالم بده و خودش کمکتون کنه انشالله حل شه

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
با یه مشاور توی همین زمینه بورس و سهام صحبت کنید یه وقت سایت کلاه برداری نباشه 

دیگه باشه یا نباشه ، پول مارو خورده 

مال اندونزی هم هست 

کجا دنبال پولم برم آخه 

خدا مرگم بده 😭😭😭

الان ۱۰۰ باید بدید که ۳۵۰ برگردونید 

اونی که این سایتها رو می‌ذاره خودش حساب کتاب دستش هست که چطور ملت رو تاکه کنه الان انکار از کل پول شما ۱۰۰میبره برای خودش 

عیبی ندارد حداقل صدتومن رو یجوری جور کنید بدید پولتون رو برگردونید قرضاتون رو بدید 

سریعترین انجامش بدید که دلار نکشه بالا

عهههه انقد فحش نده به خودتون هرچی هم ک شده باشه اینجوری درست نمیشه   با هم دیگه حلش میکنین&nbs ...

یکساله عروسی کردیم 

تا الان داغون شدم انقد قناعت کردم کن پول جمع کنه 

همش به باد رفت 

الان فقط یه بدهی ۱۵۰ میلیونی مونده برام با حلقه ازدواجم ، دیگه هیچی ندارم هیچییی

الان ۱۰۰ باید بدید که ۳۵۰ برگردونید  اونی که این سایتها رو می‌ذاره خودش حساب کتاب دستش هست که ...

اینجا گفتن زندان داره خروج انقد ارز، اصلا نمیدونم سایت مالیات کلاهبرداری نباشه یا نه😭😭

سلام خیلی مراقب باش اکثر این مالیات ها کلاهبرداری هست. خیلییی مراقب بابا چندین کارگزار مشورت کن. ...

شما چیزی بلد هستید؟ 

خروج ارز از یه سایت به کیف پول صرافی 

مثلا روزی ۱۰۰ ملیون تومان 

زندان داره؟ پلیس دستگیر میکنن؟

از ظهر انقد دعا کردم پول بتونه راحت بکشه بیرون ، نشد 😭😭😭 خدا انگار دعاهامو ندیدد

من از اين چيزا سر در نميارم اما ميدونم داخل چ منجلابي افتادين 

راهنمايي ديگه اي نميتونم كنم 

اما خدا ميبينه 

توكل كن 

اين ذكر رو تسبيح تسبيح بخون حداقل همين امشب تا فردا بخون 

منم برات ميخونم 

ان شاءالله خدا معجزه كنه و مشكلتون حل بشه 

خيلي سخته خيلي 

اما توكل كن به خودش و برو جلو ان شاءالله خدا مشكلت رو حل كنه 

الهي آمين 

شما حقوق خوندین؟ واقعا کار هست براش؟ درامد چطوره خوبه؟ ب نظرتون کنکور بدم انتخاب رشتمو حقوق بزنم ارز ...

سلام

ببین اگر قصدت وکالت هست باید خیلییی از نظر ذهن، زبان، سواد و کلام قوی باشی.

اگر کارت اوکی باشه شک نکن ارزشش رو داره

عشق یعنی...