2777
2789

دوستان  دو ساله عقد کردم یه سال عروسی همسرم ویژگی های خویش اینه خیانت کار نیس ،کاریه ، خونه داره ، اما ویژگی های بدش اینه ، پدر مادرم فوش میده، سلطه طلبی ، و فقط حرف باید حرف اون باشه ،اگه نباشه کتک می‌زنه ، اجازه تنها بیرون رفتن بهم نمیده ، و بیشتر اوقات خانواده من مسخره می‌کنه اگه من مسخره کنم و فوش بدم خانواده کتک می‌زنه با همه اینا تا حدودی ساخته بودم اما تا،،

به گذر زمان خوب میشه اخه اینا چین که بخوای طلاق بگیری والا بهتر از این دیگه گیر نمیاد همه مردا یکین

مرد سلطه طلب و فحش بده و مسخره کن خانواده و برده بگیر زن و کتک زن براتون طبیعیه؟ 

والا 70 درصد مردا از این اداها ندارن چطور میگید همه یکی ان 

تنها چیزی هم که درست نمیشه ذات طرفه پس نگید به مرور خوب میشن

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه  یه داداش دارم معلوله اون مسخره می‌کنه قلبم از جا کنده میشه

نقطه ضعف خانواده ش چیه؟همون لحظه اونو بزن توسرش

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊
خیانت نکنو کاری که وظیفشه ویژگی بد خیلی داره

انقدر بدم میاد بعضی خانوما مردا رو پررو کردن

ببین چیشده خیانت نکردن شده جزو صفات خوب؟ خب لامصب عقد از تعهد و پیمان میاد اولین وظیفش همون وفاداری به تعهدش و خیانت نکردنشه شاخ غول که نشکسته

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

چی بگم عزیزم

اما اخلاق هاش واقها بده چهار روز دیگ جلو بچه میخاد شما رو کتک بزنه؟ یا کی ار پدر و مادر آدم عزیزتره که ی بی ادب بی اصالت بیاد توهین کنه!

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
مشاوره نمیاد پیش مردم هم جوری رفتار می‌کنه همه فک میکنم عاشق پیشه منه

خودت برو .ببین زندگی رو تا دقیقه ۹۹ بجنگ تلاش کن اگر واقعا دیگه راهی نداشت جدا شو چون طلاق سخت ادیت میشی و واقعا فشارها زیاد.

همه چی خوب میشه تلاش کن 
خودت برو .ببین زندگی رو تا دقیقه ۹۹ بجنگ تلاش کن اگر واقعا دیگه راهی نداشت جدا شو چون طلاق سخت ادیت ...

دلم می خواد برم از خونش دیگه حتی خونه پدر مادرمم نرم برم نگهداری از سالمند شبانه روزی

چی بگم عزیزم اما اخلاق هاش واقها بده چهار روز دیگ جلو بچه میخاد شما رو کتک بزنه؟ یا کی ار پدر و ماد ...

توهین به  مادرم هیچ اما چرا به برادر معلول مریضم تو هین می‌کنه بعد میگه عاشقتم  خب این چجوری عشقیه دو قطبی هم هست کمی